Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
anyone know how to fix the garbage at the bottom of ff12 in cutscenes
#1
[Image: 25pkbk3.jpg]

i circled it in red
Reply

Sponsored links

#2
no one knows Blink
Reply
#3
press F9
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#4
so software mode lol its not that annoying to waste my time on that but there no hardware fix for it?
Reply
#5
Nope.
Still you could check the automatic gamefix that switches to software mode when an fmv occurs
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#6
i c : )
im having another issue tho with sound lagging out when it never use to with the older versions of the emulator 0.9.8
Reply
#7
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#8
i5 3570k
ati 7870
8 gigs of ram
windows 7 64 bit
im running default settings except 3 times native (i ran the best i could with 0.9.8 version and dint have this issue in ff12 but with 1.2 i do i think i used the a diffreant sound plugin tho
im oced to 4.5 ghz and im going to do some testing with this now. also iso
Reply
#9
ok it seems a bit better now still some cutting out when it loads from a cutscene
Reply
#10
are you using MSAA?
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)