Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dunno whats wrong
#1
so i get my pcsx2 thing to work and i put my copy of Armored core 2: another age. I got to Plugin mode. i configure the cdvd thingy to read my disk drive. THEN I PULL THE LEVER! The black screen boots up, and then it disappears with an error message. I look in the console and i see this.
Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
Opening CDVD
 * CDVD: Opening drive '\\.\E:'...
 * CDVD: IO thread started...
 * CDVD: Disk Type: Double-Layer DVD
 * CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
 * * Track 1: Data (Mode 2) (1848432 sectors)
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9
McdSlot 0: C:\Users\cylas\Documents\PCSX2\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1: C:\Users\cylas\Documents\PCSX2\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Bios Found: USA     v01.60(07/02/2002)  Console
BIOS rom1 module not found, skipping...
BIOS rom2 module not found, skipping...
BIOS erom module not found, skipping...
NVM File Not Found, Creating Blank File
Closing plugins...
Closing DEV9
Closing FW
Closing USB
Closing CDVD
 * CDVD: IO thread finished.
File could not be created.Path: C:\Program Files (x86)\PCSX2 0.9.8\bios\scph39001.nvm
(pxActionEvent) (thread:EE Core)
Closing SPU2
Closing PAD
Closing GS
Plugins closed successfully.
Shutting down plugins...
Plugins shutdown successfully.

so what did i do wrong and how do i fix it?
Reply

Sponsored links

#2
What version of pcsx2 are you using? Your log suggests 0.9.8, which is 3 versions ago and about 4 years, you really need to get a new version if that is the case.
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#3
(05-02-2016, 02:44 AM)Cyguy28 Wrote: I tried it on the newest and got this in the console

Plugins initialized successfully.

Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
Current Renderer: Direct3D11 (Hardware mode)
Opening CDVD
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9
McdSlot 0 [File]: C:\Users\cylas\Documents\PCSX2\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1 [File]: C:\Users\cylas\Documents\PCSX2\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Bios Found: USA     v02.20(10/02/2006)  Console
BIOS rom1 module not found, skipping...
BIOS rom2 module not found, skipping...
BIOS erom module not found, skipping...
# Initialize memory (rev:3.70, ctm:392Mhz, cpuclk:294Mhz detected)
NVM File Not Found, Creating Blank File
Closing plugins...
Closing DEV9
Closing FW
Closing USB
Closing CDVD
Closing SPU2
Closing PAD
Closing GS
Plugins closed successfully.
Shutting down plugins...
Plugins shutdown successfully.
File could not be created.Path: C:\Program Files (x86)\PCSX2 0.9.8\bios\SCPH-77001_USA_Con_0220_20060210_v15_[026F6FE2].nvm
(pxActionEvent) (thread:EE Core)
Reply
#4
Probably a permissions problem.
Try running as admin and think about installing in another folder, out of program files.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
I installed in document file as admin. still not working.

console now says
Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
Current Renderer: Direct3D11 (Hardware mode)
Opening CDVD
* CDVD: Opening drive '\\.\E:'...
* CDVD: setSpindleSpeed success (11080KB/s)
* CDVD: IO thread started...
* CDVD: KeepAlive thread started...
* CDVD: Disk Type: Double-Layer DVD
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 2) (1848432 sectors)
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9
McdSlot 0 [File]: C:\Users\cylas\Documents\PCSX2\memcards\Mcd001.ps2
(FileMcd) Creating new 8MB memory card: C:\Users\cylas\Documents\PCSX2\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1 [File]: C:\Users\cylas\Documents\PCSX2\memcards\Mcd002.ps2
(FileMcd) Creating new 8MB memory card: C:\Users\cylas\Documents\PCSX2\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Bios Found: USA v02.20(10/02/2006) Console
BIOS rom1 module not found, skipping...
BIOS rom2 module not found, skipping...
BIOS erom module not found, skipping...
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59.94 fps
# Initialize memory (rev:3.70, ctm:392Mhz, cpuclk:294Mhz detected)
NVM File Not Found, Creating Blank File
Closing plugins...
Closing DEV9
Closing FW
Closing USB
Closing CDVD
* CDVD: KeepAlive thread finished.
* CDVD: IO thread finished.
Closing SPU2
Closing PAD
Closing GS
Plugins closed successfully.
Shutting down plugins...
Plugins shutdown successfully.
File could not be created.Path: C:\Program Files (x86)\PCSX2 0.9.8\bios\SCPH-77001_USA_Con_0220_20060210_v15_[026F6FE2].nvm
(pxActionEvent) (thread:EE Core)

hold on i got an idea
Reply
#6
Still seems like permission errors. Install it in C:\PCSX2 instead of Program Files, like it was suggested and then try again.
Intel Core i5-4670K @ 3.40GHz | 16GB (2x8GB) DDR3-1866 G.SKILL Sniper Series
AMD Radeon R9 280 @ 3 GB | 120GB SSD | Windows 7 Ultimate x64 (SP1)
Reply
#7
i got it working. i moved my bio files to the bio file in the pcsx2 file
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)