Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
error sector 2517
#1
I'm trying to run kingdom hearts 2 but I keep getting an error code 2517 and the game doesn't run it just black screens can someone tell me what could be wrong?

Sponsored links

#2
First can you give us your system specs and also can you post your emulog.txt? That'll give us the information needed to help you further.
[Image: 2748844.png]
#3
(06-18-2013, 05:43 AM)Koji Wrote: First can you give us your system specs and also can you post your emulog.txt? That'll give us the information needed to help you further.

I have a hp g7 with a amd 3.2/2.7 ghz and a AMD Radeon HD 7520G Discrete-Class (up to 1.98 GB) graphics and 4 gb of ram how do I find my emulog.txt
#4
The emulog is the screen that is running while you play your game. Post the emulog after you get the errors.
OS: Linux Mint 17.2 64 bit (occasional Antergos/Arch user)
(I am no longer a Windows user)
CPU: Intel Pentium G3258
GPU: Nvidia GTX 650 Ti



#5
Seems to be an error either in the ISO or HD. Is advisable running a checkdisk in the partition. Since you are on this, do the same for all partitions/discs.
Imagination is where we are truly real
#6
(06-18-2013, 06:49 AM)nosisab Ken Keleh Wrote: Seems to be an error either in the ISO or HD. Is advisable running a checkdisk in the partition. Since you are on this, do the same for all partitions/discs.

unless they are running from disc, then the disc is possibly damaged/dirty.
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
#7
(06-18-2013, 10:17 AM)refraction Wrote: unless they are running from disc, then the disc is possibly damaged/dirty.

im running it from an ISO i got on *snip*
#8
Our forum does not tolerate any kind of warez talk / discussion / links and no support will be given as such.
Read our rules,specifically rule #1. Thread closed.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go




Users browsing this thread: 1 Guest(s)