Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ff12 too fast
#1
This is my first post, so sorry if I don't do this right...

I'm having an odd problem with ff12. When I load it up and watch the opening scene, and when I start a new game, the cutscenes fly by way too fast. I've played around with different settings, disabled speed hacks, and restored defaults, but nothing seems to fix this. Dose anyone have any advice?
Reply

Sponsored links

#2
Is frame limiter on? (F4)
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
Reply
#3
Yup, it's on. No difference.
Reply
#4
Not using any strange builds are you?

Like, make sure you are using the official one from the pcsx2 site, or the latest SVN from http://buildbot.orphis.net/pcsx2/

(I'm saying this because the last time this happened the person was using a strange build)
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
Reply
#5
Huh. resetting the program seemed to do the trick. Don't I feel stupid.

Well thanks anyway Blyss.

To those interested, I think the problem was caused by me closing programs while the emulator was up.
Reply
#6
You probably hit tab which is the turbo function.
[Image: gmYzFII.png]
[Image: dvedn3-5.png]
Reply
#7
(12-04-2013, 05:58 AM)ryuholy749 Wrote: To those interested, I think the problem was caused by me closing programs while the emulator was up.

(12-04-2013, 06:00 AM)Nobbs66 Wrote: You probably hit tab which is the turbo function.

ALT-TAB

close program

ALT-TAB

close program

ALT-TAB

WTF is it so fast?


Yep, that's what happened I bet.
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)