Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ffx problem
#1
Hi tried to google this up, but couldnt find.

The problem is that in fights the attack damage and other information aren't showing, at least not fully. Sometimes if i do hundreds of damage, only first number appears (from 100, number 1). Also I think "immune" doesnt show.
picture in attachment.

I've tried almost everything.

newest pcsx2
Asus n73sm laptop

Thanks in advance Smile


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply

Sponsored links

#2
Press f9 while playing the game (i don't know how much its works but you can give a try on them).
Pentium Dual-core G2010 2.8Ghz
RAM=4GB
nvidia GT 610
pcsx2 version-1.3.1  


Still surfing with Browser?, Try the pcsx2 forum App !
Reply
#3
(08-04-2013, 09:35 AM)piribaa Wrote: Hi tried to google this up, but couldnt find.

The problem is that in fights the attack damage and other information aren't showing, at least not fully. Sometimes if i do hundreds of damage, only first number appears (from 100, number 1). Also I think "immune" doesnt show.
picture in attachment.

I've tried almost everything.

newest pcsx2
Asus n73sm laptop

Thanks in advance Smile

when you say newest are you talking about the latest svn build or the latest stable build

also which version of windows are you using (it helps to know sometimes Blush)
Not sure what graphics card you have, it's memory bandwidth,
it's temperature, fan speed, what pixel shader it has
try TechPowerUp's gpu-z

Not sure what your cpu is try cpu-z
(hint click on the highlighted links Biggrin)
Reply
#4
Try PCSX2 1.0 build as it's the most stable. In video settings, enable "Allow 8-bit Textures", that fixed text issues for me. Otherwise, check some of the clamp options.

Also, try to only use the recommended speed hacks as VU Cycle stealing can cause issues, that's if you're using it now.
-PC Specs-
Intel i5 3570k 3.8Ghz
8gb DDR3 Kingston Hyper X 1600Mhz
MSI GTX 770 2gb OC Gaming Edition @ 1100Mhz
LG Full HD LED 32" Display
Windows 10 Pro x64 
Reply
#5
Windows 7 64bit and latest stable 1.0 version. Gonna try those now Smile
EDIT: It was F9... Wacko Thanks to all responds! Smile
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)