Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
final fantasy x-2 help
#1
the fmv's in ffx-2 are displaying a double image. also while engaged in combat, the commands aren't visible only the atb gauge. are there any fix's for these issues?
Reply

Sponsored links

#2
what are your settings and computer specs...
13" 2010 Mac Book Pro - Snow Leopard 10.6.7 - Pcsx2 Version: 0.9.6 (and praying on 0.9.7 to release)
2.4Ghz Intel Duo Core | NVIDIA 320M (256mb) | 4 Gigs 1067mhz DDR3 Ram

Reply
#3
21.5" mid 2011 iMac
processor 2.5 ghz intel core i5
memory 4 gb 1333 mhz ddr3
graphics and radeon hd 6750m 512 mb
software mac os x lion 10.7.1
Reply
#4
(09-18-2011, 05:34 PM)skins Wrote: 21.5" mid 2011 iMac
processor 2.5 ghz intel core i5
memory 4 gb 1333 mhz ddr3
graphics and radeon hd 6750m 512 mb
software mac os x lion 10.7.1

I have the snow leopard + plugins
Nvidia cg framework
Zzoglpg 0.21.204
Zerospu2 0.4.6 + portaudio
Onepad 1.1.0
Reply
#5
have you tried the newer video plugin? it is 0.1.0 (seem older but its actually the newer one). Its on the main pcsx2 mac downloads page. although make sure no log z is clicked.
13" 2010 Mac Book Pro - Snow Leopard 10.6.7 - Pcsx2 Version: 0.9.6 (and praying on 0.9.7 to release)
2.4Ghz Intel Duo Core | NVIDIA 320M (256mb) | 4 Gigs 1067mhz DDR3 Ram

Reply
#6
i tried the 0.1.0 and it is only showing a black screen. i made sure no log z was clicked. audio still works.
here's the log

F1 - save state
(Shift +) F2 - cycle states
F3 - load state
PCSX2 beta (r2620254) - compiled on Jan 27 2011
Savestate version: 8b410001
EE pc offset: 0x2a8, IOP pc offset: 0x208
x86Init:
Features:
Loading plugins...
Loading GS...
Loading PAD1...
Loading PAD2...
Loading SPU2...
Loading CDVD...
Loading DEV9...
Loading USB...
Loading FW...
Plugins loaded successfully.
ZZogl-PG: Disabling MRT depth writing.
ZZogl-PG: You've manually enabled these hacks:
ZZogl-PG: 'No target resolve' hack enabled.
ZZogl-PG: Exact color hack enabled.
ZZogl-PG: 'No logz' hack enabled.
Resetting...
Ready
Loading plugins...
Loading GS...
Loading PAD1...
Loading PAD2...
Loading SPU2...
Loading CDVD...
Loading DEV9...
Loading USB...
Loading FW...
Plugins loaded successfully.
Initializing plugins...
ZZogl-PG: Calling GSinit.
ZZogl-PG: GSinit finished.
Plugins initialized successfully.
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 1) (1944448 sectors)
Bios Version 2.0
Framelimiter rate updated (UpdateVSyncRate): 60.0 fps
Opening Plugins...
Notice: GS Plugin does not implement GSsetFrameLimit.
MTGS > Thread Started, Opening GS Plugin...
ZZogl-PG: Calling GSopen.
ZZogl-PG: Creating ZZOgl window.
ZZogl-PG: Got Doublebuffered Visual!
ZZogl-PG: glX-Version 1.2
Xlib: extension "XFree86-VidModeExtension" missing on display "/tmp/launch-camuB0/org.x:0".
ZZogl-PG: Depth 24
ZZogl-PG: You have Direct Rendering!
ZZogl-PG: Using multitexturing.
ZZogl-PG: Maximum texture size is 16384 for Tex_2d and 16384 for Tex_NV.
ZZogl-PG: Disabling MRT depth writing.
ZZogl-PG: You've manually enabled these hacks:
ZZogl-PG: 'No target resolve' hack enabled.
ZZogl-PG: Exact color hack enabled.
ZZogl-PG: 'No logz' hack enabled.
ZeroSPU2: Initialized portaudio...
ZZogl-PG: Initialization successful.
ZeroSPU2: Created sound stream successfully...
ZeroSPU2: Started sound stream successfully...
Plugins opened successfully.
loadElfCRC: cdrom0:\SLUS_206.72;1
loadElfFile: 3807748 bytes
loadElfFile: cdrom0:\SLUS_206.72;1; CRC = 48FE0C71
XML Loader returned an error. Trying to load a pnach...
ZZogl-PG: Disabling MRT depth writing.
ZZogl-PG: Current game CRC is 48fe0c71.
ZZogl-PG: You've manually enabled these hacks:
ZZogl-PG: 'No target resolve' hack enabled.
ZZogl-PG: Exact color hack enabled.
ZZogl-PG: 'No logz' hack enabled.
Issuing EE/iR5900-32 Recompiler Reset [mem/structure cleanup]
vtlb/mmap: Block Tracking reset...
iR3000A Resetting recompiler memory and structures
* PCSX2 *: ExecuteBios
# Initialize memory (rev:3.70, ctm:393Mhz, cpuclk:295Mhz detected)
# Total accessable memory size: 32 MB (B:2:8:0) (370:2:7c30)
# TLB spad=0 kernel=1:12 default=13:30 extended=31:38
# Initialize Start.
# Initialize GS ...
# Initialize INTC ...
# Initialize TIMER ...
# Initialize DMAC ...
# Initialize VU1 ...
# Initialize VIF1 ...
# Initialize GIF ...
# Initialize VU0 ...
# Initialize VIF0 ...
# Initialize IPU ...
# Initialize FPU ...
# Initialize User Memory ...
# Initialize Scratch Pad ...
# Initialize Done.

EE DECI2 Manager version 0.06 Feb 6 2003 08:38:48
CPUID=2e20, BoardID=0, ROMGEN=2004-0614, 32M

# Restart Without Memory Clear.
# Initialize GS ...
# Initialize INTC ...
# Initialize TIMER ...
# Initialize DMAC ...
# Initialize VU1 ...
# Initialize VIF1 ...
# Initialize GIF ...
# Initialize VU0 ...
# Initialize VIF0 ...
# Initialize IPU ...
# Initialize FPU ...
# Initialize Scratch Pad ...
# Restart Without Memory Clear Done.
Issuing EE/iR5900-32 Recompiler Reset [mem/structure cleanup]
vtlb/mmap: Block Tracking reset...
* PCSX2 *: ExecuteBios Complete
loadElfFile: cdrom0:\SLUS_206.72;1
Loading from a CD rom or CD image
loadElfFile: 3807748
ElfProgram different load addrs: paddr=0x02000000, vaddr=0x00000000
addr 155c8 "rom0OhmySDSYS" -> "cdrom0:\SLUS_206.72;1"
addr 15d30 "rom0OhmySDSYS" -> "cdrom0:\SLUS_206.72;1"
addr 21798 "rom0OhmySDSYS" -> "cdrom0:\SLUS_206.72;1"
addr 90700 "rom0OhmySDSYS" -> "cdrom0:\SLUS_206.72;1"
loadElfFile: cdrom0:\SLUS_206.72;1; CRC = 48FE0C71
XML Loader returned an error. Trying to load a pnach...
Opening Plugins...
Plugins opened successfully.
ZZogl-PG: Disabling MRT depth writing.
ZZogl-PG: Current game CRC is 48fe0c71.
ZZogl-PG: You've manually enabled these hacks:
ZZogl-PG: 'No target resolve' hack enabled.
ZZogl-PG: Exact color hack enabled.
ZZogl-PG: 'No logz' hack enabled.
heap=800000-1b00000
(op) et_unit(ex) oef2(x409c30),number(0),id(xffffffff)
(op) et_unit(ex) oef2(xb336c0),number(0),id(xffffffff)
(op) op_event_effect_init()
(op) op_ovl_effect_init() ovl(793),me(01),id(x8001)
(op) op_oef2_sep_free_all id(xffff)
Reply
#7
I've had a black screen with audio before. The only fix I have found is to delete PCSX2 from your applications folder and reinstall it (keep the cg framework and xquartz). Then reinstall the new zzogl pg 0.1.0 plugin and see if that works. It happens to me whenever I mess with the advanced settings, not sure why.

Before doing this, does your bios (no disc) run? If not, try reinstalling pcsx2.
13" MacBook Pro (March 2011)
Display: 1280x800
CPU: Intel Core i5 2.3 GHz w/ 2.9 GHz Turbo Boost
Memory: 4 GB 1333 MHz DDR3
Graphics: Intel HD Graphics 3000 384 MB
Software: Mac OS X Lion 10.7.3

Reply
#8
My bios runs but to the same effect. Ill try reinstalling pcsx2 and zzogglpg 0.1.0
Reply
#9
i redownloaded the pcsx2 app and reinstalled it. it worked, kinda. the screen isn't black anymore but I'm having the same problem as i am having on zzoglpg 0.21.204 with the double image. but the command menu is working during the battles
Reply
#10
hmm, maybe take some screenshots of your configs?
13" 2010 Mac Book Pro - Snow Leopard 10.6.7 - Pcsx2 Version: 0.9.6 (and praying on 0.9.7 to release)
2.4Ghz Intel Duo Core | NVIDIA 320M (256mb) | 4 Gigs 1067mhz DDR3 Ram

Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)