Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
god of war 1 error,An Object/texture not appearing aftr opening d tomb lyk structure
#1
        I am playing GOW1 and reached architects tomb and got past to that moving floor but when i reached the place where there is three statues and a tomb{i dont know its tomb or what but i guess} before them. After opening the tomb i did't find any object (cubical lighting object ) while i saw on youtube that there i would find a cubical object after opning the tomb, ow i stuck here and can't think any more what to do. Please , let me know what kind of error is it.
Reply

Sponsored links

#2
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
System information


CPU-Intel i5 3210M 2.50Ghz
Graphics--1gb Intel® HD graphics
Ram-- 4gb
OS-win 7 ultimate
Pcsx2 version 1.1.0.5710 (svn)
Runing God of war1 with ISO.


before this problem i play all previos level with same system and above spec.
Reply
#4
could you post any non-defaults settings you're using and the emulog.txt, please ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
Have you tried software mode?
OS: Linux Mint 17.2 64 bit (occasional Antergos/Arch user)
(I am no longer a Windows user)
CPU: Intel Pentium G3258
GPU: Nvidia GTX 650 Ti



Reply
#6
+1 for emulog.txt
Cooler Master HAF X Full Tower
ASRock Z97 Extreme4
EVGA GeForce GTX 970 4GB
EVGA SuperNOVA 850W
Intel Core i5-4690K - OC'ed to 4.5GHz
G.SKILL Ripjaws X 8GB DDR3 1600
CORSAIR Hydro H105
Indigo Xtreme 115X-XS Metallic TIM
Windows 7 SP1 64-bit
PCSX2 1.4.0 unless otherwise specified
Reply
#7
(08-28-2013, 04:31 PM)jesalvein Wrote: could you post any non-defaults settings you're using and the emulog.txt, please ?
I dont know how do i let u knw abt non default setting, i am not master of using pcsx2.
i attached a log file hope that is what u r asking.

(08-28-2013, 05:05 PM)DaTankAC Wrote: Have you tried software mode?
What is software mode. How could i use it?


Attached Files
.txt   log.txt (Size: 1,5 KB / Downloads: 74)
Reply
#8
(08-28-2013, 07:33 PM)Md.karims Wrote: I dont know how do i let u knw abt non default setting, i am not master of using pcsx2.
i attached a log file hope that is what u r asking.

What is software mode. How could i use it?

better post it once you get to the place with the cube.
The one you posted is useless
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)