Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gran turismo 4 not working
#1
hi im granfan and i need help my gran tursmo 4 wont work it shows that copyright stuff then a black screen i made my gran tursmo disk an iso for it to work this is the log Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
AMD Radeon HD7700 Series (8.17.10.1114)
Opening CDVD
isoFile open ok: C:\Users\No$h\Documents\PCSX2\grant.iso
Image type = DVD
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 1) (1622400 sectors)
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9
McdSlot 0: C:\Users\No$h\Desktop\pcsx2-5704-windows-x86\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1: C:\Users\No%h\Desktop\pcsx2-5704-windows-x86\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Bios Found: Europe v01.60(04/10/2001) Console
BIOS rom1 module not found, skipping...
BIOS rom2 module not found, skipping...
BIOS erom module not found, skipping...
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59.94 fps
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SCES_517.19;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.00
(SYSTEM.CNF) Disc region type = PAL
ELF (cdrom0:\SCES_517.19;1) Game CRC = 0x44A61C8F, EntryPoint = 0x01000008
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SCES_517.19;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.00
(SYSTEM.CNF) Disc region type = PAL
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to PAL.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 50.00 fps
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59.94 fps
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to PAL.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 50.00 fps
Closing plugins...
Closing DEV9
Closing FW
Closing USB
Closing CDVD
Closing SPU2
Closing PAD
Closing GS
Plugins closed successfully. PLEASE HELP [/size]
Reply

Sponsored links

#2
Maybe you have a scratched disk/Corrupted ISO. Did you try playing this game on your PS2
Specs: Intel Pentium P5 @ 60 Mhz, 1 Gigabyte HDD, OS: DOS
Reply
#3
yes the iso works and it works on on my ps2 but i still need help
Reply
#4
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
my hardwere is AMD FX™-8120 8 core processer 3.10 ghz
my pcsx2 is R5350
Reply
#6
(07-24-2013, 09:43 AM)granfan101 Wrote: my hardwere is AMD FX™-8120 8 core processer 3.10 ghz
my pcsx2 is R5350

What is your graphics card,how much RAM do you have and what is your operating system for example my operating system is windows 7
System Specs
CPU:AMD FX 8350 3.5ghz turbo to 4ghz
GPU: Sapphire HD 7750 GDDR5
MOBO:Gigabyte GA-78LMT-USB3 Rev 5.0
RAM: 8GB
OS:Windows 8.1 64 Bit
Reply
#7
can some 1 just tell me the problem
Reply
#8
there's absolutely nothing wrong in that log.
care to give a try with pcsx2 stable ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#9
Did you try pressing either X, select or Start? Mine doesn't work either, but pressing one of those buttons (can't remember which) skips it.
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#10
(07-26-2013, 08:44 AM)jesalvein Wrote: there's absolutely nothing wrong in that log.
care to give a try with pcsx2 stable ?

uhh whats that im a newbie

(07-26-2013, 12:09 PM)refraction Wrote: Did you try pressing either X, select or Start? Mine doesn't work either, but pressing one of those buttons (can't remember which) skips it.

nope dident work
Sad
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)