Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.hack infection sprite problem
#1
So i'm having a problem with Kite's sprite. It isn't there. By that i mean i either can't see it at all or there's just a semi-transparent outline. I messed around with settings and the plugins and nothing i did fixed it.

0.9.8
Speed hacks are off
No game fixes on
Using GSdx 4600 0.1.16
  • Native ON
  • Direct3D 11(Hardware)
  • Interlacing - None

screenshot in case you want to see

[Image: Untitled-72.png]

tell me if i missed anything, or if there's any ways to fix it. thanks.

edit: just to be clear, it's ONLY kite. everything else is perfect.

Sponsored links

#2
PC specs? PCSX2 setiings? Plugin settings?

Try switching to software mode in GSdx and see if it's any better (F9 while playing).
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
#3
(10-20-2011, 03:44 AM)Shadow Lady Wrote: PC specs? PCSX2 setiings? Plugin settings?

Try switching to software mode in GSdx and see if it's any better (F9 while playing).

heres all the important stuff, i just copied it from dxdiag. ill attach it to in case i missed anything

Windows 7 Professional 32-bit
Pentium® Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz (2 CPUs), ~2.6GHz
DirectX 11
NVIDIA GeForce GTS 450

----------

for PCSX2 settings

version 0.9.8
Speed hacks are usually off, but turning them on doesn't change anything
Game fixes are off
EE/IOP and VU settings are the default
Frame skip is off
Frame limit is 60 FPS

----------

for plugin settings (even though i already put them in the OP)

GSdx 4600 (MSVC 15.00, SSSE3) 0.1.16
Directx 3D 11 (Hardware)
Native ON
8-bit textures OFF

EDIT: i dunno why, but it's fixed now. i didn't change any settings or anything so why...? anyways this thread can be closed.

[Image: Untitled-73.png]


Attached Files
.txt   DxDiag.txt (Size: 35,79 KB / Downloads: 219)
#4
I just started playing this recently and seem to have a similar issue to what this user had posted and I can't resolve it, it seems during cut scenes Kite's sprite is there but when walking around the map all I see is his weapon and something like a shadow of his sprite. Tried switching to software mode and it didn't change anything, any suggestions?

PC settings:
Operating System = Microsoft Windows 8.1 (build 9200), 64-bit
Physical RAM = 7893 MB
CPU name = Intel® Core™ i5-3210M CPU @ 2.50GHz
Vendor/Model = GenuineIntel (stepping 09)
CPU speed = 2.493 ghz (4 logical threads)
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 7dbae3bf
x86EFlags = 28100000
Direct X 11
Intel Graphics HD 4000 (Latest Software Version)

PCSX2 Settings:
PCSX2 1.3.0-20140906010132
Speed hacks off
Game fixes are off
Frame Skip off
EE/IOP and VU settings are the default

Plugin Settings:
GSdx32-AVX
Native Checked
Enable FXAA Checked
Enable FX Shader Checked
Texture Filtering Half Checked
Allow 8 Bit Textures unchecked
No Anti-Aliasing enabled.
#5
Please open your own thread.
[Image: gmYzFII.png]
[Image: dvedn3-5.png]




Users browsing this thread: 1 Guest(s)