Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
help about alone in the dark 4
#1
Bug 
i attempted about running this horror game but after runnig the bios and displaying the play station 2 logo, software freezed and this note is appeared:
<EE> Tlb Miss, addr=0x2 [store]
<EE> PC: 0x002ce618 Cycle: 0xfc398302

no hope to run from dvd or iso image...please help me.
Reply

Sponsored links

#2
Please post your pc specs and pcsx2 settings
Reply
#3
Do this :

Open PCSX2, go to Run->then Execute

The browser will show up with 2 memcards and the "disc" underneath the 1st memcard

Highlight the "disc" and press the circle button

Post here the result.
Reply
#4
but sorry "mackoyski", with what setting i must be execute from run menu...in my setting and configuration this action cause to execute the bios displaying and same error and no memcards and the disk that you said show up.its meaning same running bios(no disk) from file menu or not?!
please illustrate it better...
Reply
#5
Based on what you've posted....the emulator can not play the disc. What bios are you using?
Reply
#6
this bios:
usa v2.20 2006
europe v1.60 2001

this is my emulator log:


Attached Files
.txt   emuLog.txt (Size: 4,4 KB / Downloads: 123)
Reply
#7
(09-03-2009, 02:51 PM)DevotedStar Wrote: Please post your pc specs and pcsx2 settings

do that. and please try both the latest "stable" 0.9.6 and the latest official beta r1474 of pcsx2. if you have a "run bios" entry in your file menu, then you are using a svn version of pcsx2. svn builds are rather experimental and not meant for general gaming. and i also doubt that you compiled it yourself, which means you're are using an unofficial build of it, which even further reduces your chances to get support for it.
CPU Core i5-3570K@3.4GHz | GPU Nvidia Geforce GTX 570 | RAM 8GB DDR-3 1600MHz CL9 | OS Win7 Ultimate (x64) SP1
EMU PCSX2 v1.1.0 r5645 | GS GSdx SSE4 r5632 | SPU2 SPU2-X r5559 | PAD LilyPad r5403 | CDVD cdvdGigaherz r5403
Reply
#8
my system speces:
cpu:amd athlon 4400+ x2
gpu:Geforce 8600 GT
os:win xp sp2+vista sp1
ram:2gb kingston 667 dual

my emulator:
pcsx2 0.9.6 r1474
gsdx 1650 sse2 0.1.15
sp2-x 1.2.0
CDVDolio 0.1.0

im tried with both official and svn version with various setting but the same error ocurred further.
Reply
#9
did you also try the latest "stable" 0.9.6 of pcsx2 with the included plugins? have you disabled patches and all speed hacks and reset your advanced config to the default values? tried other plugins for gpu, spu and cdvd?
CPU Core i5-3570K@3.4GHz | GPU Nvidia Geforce GTX 570 | RAM 8GB DDR-3 1600MHz CL9 | OS Win7 Ultimate (x64) SP1
EMU PCSX2 v1.1.0 r5645 | GS GSdx SSE4 r5632 | SPU2 SPU2-X r5559 | PAD LilyPad r5403 | CDVD cdvdGigaherz r5403
Reply
#10
where i can download this stable version of emulator that you said?
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)