Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
help with black screen
#1
recently downloaded this, go 2 of the isos to play, but this third one is just going to a black screen, tried switching with f9, didn't do anything, all direct x is up to date,
CSX2 1.2.1.r5873 - compiled on Feb 3 2014
Savestate version: 0x9a0a0000

Host Machine Init:
Operating System = Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
Physical RAM = 7897 MB
CPU name = Intel® Core™ i5-2320 CPU @ 3.00GHz
Vendor/Model = GenuineIntel (stepping 07)
CPU speed = 2.992 ghz (4 logical threads)
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 1f9ae3bf
x86EFlags = 28100000

x86 Features Detected:
MMX.. SSE.. SSE2.. SSE3.. SSSE3.. SSE4.1.. SSE4.2.. AVX
don't know if this helps, just copy the log screen that pops up with the player
Reply

Sponsored links

#2
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
not sure if the above information wasn't enough, but also tried with mvu,mtvu, and also changing the video adapters per f9, going of iso, game is asobi ni ik uyo
Reply
#4
Ok.
What about
- any non default settings you're using
- what kind of gpu you have
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
well cant find the gpu, everything is intel or maybe realtek? right now the only changes that are running are the 2 mv's under speed hack that I checked and switched lilypad to the x360 adapter, would loading the game and copying the log help?
Reply
#6
Probably.
Please do so
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#7
here you go, running it right now, this is what it shows

PCSX2 1.2.1.r5873 - compiled on Feb 3 2014
Savestate version: 0x9a0a0000

Host Machine Init:
Operating System = Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
Physical RAM = 7897 MB
CPU name = Intel® Core™ i5-2320 CPU @ 3.00GHz
Vendor/Model = GenuineIntel (stepping 07)
CPU speed = 2.991 ghz (4 logical threads)
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 1f9ae3bf
x86EFlags = 28100000

x86 Features Detected:
MMX.. SSE.. SSE2.. SSE3.. SSSE3.. SSE4.1.. SSE4.2.. AVX

Reserving memory for recompilers...

Loading plugins...
Binding GS: C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.2.1\Plugins\gsdx32-avx-r5875.dll
Windows 6.1.7601 (Service Pack 1 1.0)
Binding PAD: C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.2.1\Plugins\padPokopom.dll
Binding SPU2: C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.2.1\Plugins\spu2-x-r5875.dll
Binding CDVD: C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.2.1\Plugins\cdvdGigaherz.dll
Binding USB: C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.2.1\Plugins\USBnull.dll
Binding FW: C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.2.1\Plugins\FWnull.dll
Binding DEV9: C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.2.1\Plugins\DEV9null.dll
Plugins loaded successfully.

(GameDB) 9655 games on record (loaded in 171ms)
HotSwapping to new ISO src image!
HLE Notice: ELF does not have a path.


Initializing plugins...
Init GS
Windows 6.1.7601 (Service Pack 1 1.0)
Init PAD
Init SPU2
Init CDVD
Init USB
Init FW
Init DEV9
Plugins initialized successfully.

Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
Intel® HD Graphics (9.17.10.3347)
Opening CDVD
isoFile open ok: C:\Users\Owner\Documents\PCSX2\bios\Asobi ni Iku yo! Chikyuu Pinchi no Konyaku Sengen [NTSC-J] [SLPM-66457].iso
Image type = DVD
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 1) (636384 sectors)
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9
McdSlot 0: C:\Users\Owner\Documents\PCSX2\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1: C:\Users\Owner\Documents\PCSX2\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Bios Found: Japan v01.00(17/01/2000) Console
BIOS rom1 module not found, skipping...
BIOS rom2 module not found, skipping...
BIOS erom module not found, skipping...
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59.94 fps
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLPM_664.57;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.01
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
ELF (cdrom0:\SLPM_664.57;1) Game CRC = 0x87FFC318, EntryPoint = 0x00100008
Reply
#8
Do you have another PS2 ?
A more recent one ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#9
I thought that PCSX2 1.2.1.r5873 is the most recent.
Reply
#10
Nope.
I'm talking about your real ps2 console. Looks like you own the very first model that came out.
Do you happen to own another one ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)