Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
i can't see full motion video
#1
Hi there!
I've a problem: i can play with game but can't see full motion videos.
My PC:
Windows 7 home premium 64 bit
intel core 2 quad q8300 2.50 GHz
4 GB RAM
ATI Radeon HD 5450

i've just played Bloody roar 3, i use for video plugins Gsdx 4600 SSSE3.

thanks for your help!
Reply

Sponsored links

#2
Do you by chance have the skip mpeg hack enabled ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
(07-01-2012, 11:31 PM)jesalvein Wrote: Do you by chance have the skip mpeg hack enabled ?

yes!

i've enabled speedhacks but i've changed nothing
Reply
#4
nope.
i meant in the "patches" tab

if you enabled skip mpeg hack, disable it.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
skip mpeg hack is not enabled.
The problem is that the music of video starts but the images not. On the screen there is only the write 'sony computer entertainment' and colored fixed pixel. when the "video" ends, the main menu of the game appears .
So i think is not a problem of patches because video starts.
What do you think about?
Reply
#6
Please help me!
Reply
#7
Try to set your EE/IOP Clamp mode to "Full" and "Extra+Preserve Sign" for VU Clamp mode...
Reply
#8
i've tryed but it doesn't work! Sad
i've noticed that in Running Bios Screen when i start, there's a yellow/gold line(a warning): "GIFTAG warning, size exceeded VU memory size 400" .
could this be the problem?
Reply
#9
I don't think it's a problem since I got them too in some of my games, and they still ran fine...

That message is meant for developers only...
Reply
#10
(07-02-2012, 05:00 PM)Archerko Wrote: I don't think it's a problem since I got them too in some of my games, and they still ran fine...

That message is meant for developers only...

i've used other games and i've the same problem with full motion videos: sound starts but appears only a deformed fixed image of sony entertainment with colored pixel Sad
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)