Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
i have problems with my game
#1
after instaling the software i started the game dark cloud 2(which is fuly playable)and when i boot it up i get a window which shows me the 2 memo cards and a disk image
when i press on the disk image it's just goes back to the same window

what can i do?

thank for the help
Reply

Sponsored links

#2
Try with System=>Boot CDVD (Fast) to start the game
Reply
#3
i allready tried itXD
didn't work really
actually-the fast boot dosen't work for my)(it's a black window)
Reply
#4
Run the game again and post the whole log here (with Boot (fast) )
[Image: newsig.jpg]
Reply
#5
PCSX2 0.9.8.r4600 - compiled on Apr 27 2011
Savestate version: 0x9a010000

Host Machine Init:
Operating System = Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
Physical RAM = 8104 MB
CPU name = Intel® Core™ i7-2630QM CPU @ 2.00GHz
Vendor/Model = GenuineIntel (stepping 07)
CPU speed = 1.994 ghz (8 logical threads)
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 1dbae3bf
x86EFlags = 28100000

x86 Features Detected:
MMX.. SSE.. SSE2.. SSE3.. SSSE3.. SSE4.1.. SSE4.2.. AVX

Loading language translation databases for 'Hebrew' [he_IL]
pcsx2_Main not found -- translation dictionary may be incomplete.
pcsx2_Iconized not found -- translation dictionary may be incomplete.
pcsx2_Tertiary not found -- translation dictionary may be incomplete.
SetLanguage: Requested translation is not implemented yet.
Reserving memory for recompilers...

Loading plugins...
Binding GS : D:\פלייסטיישן 2\אמולטור\PCSX2 0.9.8\Plugins\gsdx-sse4-r4600.dll
Windows 6.1.7601 (Service Pack 1 1.0)
Intel® HD Graphics Family (8.15.10.2253)
Binding PAD : D:\פלייסטיישן 2\אמולטור\PCSX2 0.9.8\Plugins\lilypad-r4600.dll
Binding SPU2 : D:\פלייסטיישן 2\אמולטור\PCSX2 0.9.8\Plugins\spu2-x-r4600.dll
Binding CDVD : D:\פלייסטיישן 2\אמולטור\PCSX2 0.9.8\Plugins\cdvdiso-r4600.dll
Binding USB : D:\פלייסטיישן 2\אמולטור\PCSX2 0.9.8\Plugins\USBnull.dll
Binding FW : D:\פלייסטיישן 2\אמולטור\PCSX2 0.9.8\Plugins\FWnull.dll
Binding DEV9 : D:\פלייסטיישן 2\אמולטור\PCSX2 0.9.8\Plugins\DEV9null.dll
Plugins loaded successfully.

(GameDB) 9082 games on record (loaded in 224ms)
HLE Notice: ELF does not have a path.


Initializing plugins...
Init GS
Windows 6.1.7601 (Service Pack 1 1.0)
Intel® HD Graphics Family (8.15.10.2253)
Init PAD
Init SPU2
Init CDVD
Init USB
Init FW
Init DEV9
Plugins initialized successfully.

Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
Opening CDVD
isoFile open ok: D:\פלייסטיישן 2\dark chronicle.iso
Image type = CD
Fileparts = 1
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 1) (2166688 sectors)
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9
McdSlot 0: C:\Users\barak\Documents\PCSX2\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1: C:\Users\barak\Documents\PCSX2\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Bios Found: USA v01.60(07/02/2002) Console
BIOS rom1 module not found, skipping...
BIOS rom2 module not found, skipping...
BIOS erom module not found, skipping...
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59.94 fps
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SCUS_972.13;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.00
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
ELF (cdrom0:\SCUS_972.13;1) Game CRC = 0x1DF41F33, EntryPoint = 0x00100008
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SCUS_972.13;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.00
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
(EE pc:80005564) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:80005568) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:80005590) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:00000008) TLB Miss, addr=0x70025d4b [store]
(EE pc:800002FC) TLB Miss, addr=0x7ff34c00 [load]
(EE pc:800002FC) TLB Miss, addr=0x60114d00 [load]
(EE pc:80000358) TLB Miss, addr=0x7fc14d00 [load]
(EE pc:800002FC) TLB Miss, addr=0x7f014d00 [load]
(EE pc:800002FC) TLB Miss, addr=0x40014d00 [load]
Reply
#6
It looks like your ISO image is bad, remake it from your DVD disc using a program like imgburn
[Image: newsig.jpg]
Reply
#7
(11-04-2011, 01:15 PM)Bositman Wrote: It looks like your ISO image is bad, remake it from your DVD disc using a program like imgburn

thanks
i will try it and will edit my reply if it will work
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)