Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
impossible configuration
#1
hi i've just install PCSX2 0.96, the problem is that when i try to configure it, no matter what plugin configuration i choose, i always get to this screen

[Image: immagines.th.jpg]

and then to this error

[Image: immaginevjw.th.jpg]

i notice that the screen says "plugin load error: plugins\gnu_gettext.dll sysliberror message <NULL>" so i redownload and overwrite it from different site but the error is still here and i really don't know what to do..i also notice that there are some other problem with plugin version, but i download'em the latest versione, i think, from the site
please help me
tnks in advance
Reply

Sponsored links

#2
run as administrator
Reply
#3
(04-13-2009, 10:12 PM)Saiki Wrote: run as administrator

Or if that is the problem, then i offer further advice.
Disable UAC entirely! Biggrin
Reply
#4
(04-13-2009, 10:13 PM)Khentix Wrote:
(04-13-2009, 10:12 PM)Saiki Wrote: run as administrator

Or if that is the problem, then i offer further advice.
Disable UAC entirely! Biggrin
that's XP, it doesn't have UAC

(or at least it looks like it's xp lol)
Reply
#5
If it doesn't have UAC he shouldn't have to run it as administrator. I haven't used XP in like...forever though..so i could be wrong. Tongue
Reply
#6
(04-13-2009, 10:17 PM)Khentix Wrote: If it doesn't have UAC he shouldn't have to run it as administrator. O.o
no, a limited user on XP cannot change anything outside of their own documents. (or as it would go.. "C:\documents and settings\XXXX" )

and note, my UAC is disabled, but not everything runs like it should without me running as admin
Reply
#7
Ah, i stand corrected then.
Reply
#8
(04-13-2009, 10:19 PM)Khentix Wrote: Ah, i stand corrected then.
no, you sit corrected Tongue (been waiting a LONG time to start using that again)

(I'm pretty sure you're not standing)
Reply
#9
(04-13-2009, 10:12 PM)Saiki Wrote: run as administrator

i am the only user and administrator (xp yes)
Reply
#10
(04-13-2009, 10:54 PM)thehive88 Wrote:
(04-13-2009, 10:12 PM)Saiki Wrote: run as administrator

i am the only user and administrator

but you didn't address the XP/Vista issue. I can only assume, I can't say it's true

also: go here and update your direct X
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)