Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
incompatible report
#1
Question 
i tried aquateen zombie pro am on the 1.2.1 and it didtn worked but on 1.0.0 worked just fine its stuck on start up loading screen anyone is free to post your own incompatibilities with the new version
Reply

Sponsored links

#2
(02-12-2014, 06:29 PM)danielpal Wrote: i tried aquateen zombie pro am on the 1.2.1 and it didtn worked but on 1.0.0 worked just fine its stuck on start up loading screen anyone is free to post your own incompatibilities with the new version

Are you using the exact same settings?

Post your emulog.txt after it gets stuck.
Lenovo Y50-70 Gaming Laptop
Intel Core i7-4720HQ @ 2.6Ghz - 3.6Ghz Quad Core
Nvidia GTX 960M 4GB
8GB DDR3 Ram
15.6'' Full HD 1920 x 1080 IPS
Windows 10 64 Bit
---
Intel Core i5 4670 @ 3.4Ghz
Gigabyte H81M
Gigabyte Radeon R9 280X 3GB
8GB DDR 3 Ram
1TB WD Black
Windows 10 64 Bit
Phillips 23.6" 1920x1080 IPS
Reply
#3
(02-12-2014, 06:41 PM)Donovan24 Wrote: Are you using the exact same settings?

Post your emulog.txt after it gets stuck.

im using default is there any setting you want me to try? also there's no emulog.text in any folder of where i installed the emulators

update:its really weird i decided to do a test just now and tried to load the game again and started first on full load and it worked fine after the normal ps2 logotip loading screen the loading at the bottom blinked normally and the game loaded false alarm but please tell me how do i use this emulog in case i find a problem
Reply
#4
Goto mydoc/pcsx2/emulog!
Pentium Dual-core G2010 2.8Ghz
RAM=4GB
nvidia GT 610
pcsx2 version-1.3.1  


Still surfing with Browser?, Try the pcsx2 forum App !
Reply
#5
(02-14-2014, 04:31 PM)Brock lessner Wrote: Goto mydoc/pcsx2/emulog!

thnks man
Reply
#6
You may have a similar issue to what I had here:
http://forums.pcsx2.net/Thread-Dot-Hack-...PS-25527-J

I would suggest checking what fixes are applied automatically
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)