Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
looking for some help with Pcsx2
#1
Hi I've been trying to get this program running for the past few days with very little luck. I'm beginning to wonder if the download i used had some .dll files missing. To start off this is what I am experiencing, when i start the program it promts me to configure the plug-ins and set my bios information. I do all that and click ok and it pops up an error message: An unhandled or unrecoverable exception occurred, with the message: Bad allowcation. Pcsx2 will now close. More details may be available via the emulog.txt file.

This is my emulog.txt file.
PCSX2 (beta) - compiled on Jun 5 2009
Savestate version: 8b410001
x86Init:
CPU vendor name = AuthenticAMD
FamilyID = 3
x86Family = AMD Phenom™ 8750 Triple-Core Processor
CPU speed = 2.407 Ghz
Cores = 3 physical [3 logical]
x86PType = Standard OEM
x86Flags = 178bfbff 00802009
x86EFlags = efd3fbff

Features:
Detected MMX
Detected SSE
Detected SSE2
Detected SSE3
Not Detected SSSE3
Not Detected SSE4.1
Not Detected SSE4.2

Extended AMD Features:
Detected MMX2
Detected 3DNOW
Detected 3DNOW2
Detected SSE4a

This is the contents of my Pcsx2 folder that I've downloaded
Folder-Bios-Empty
Folder-Dumps-Empty
Folder-inis-Empty
Folder-Langs-Folders 20-ar_AR, bg_BG, cz_CZ, de_DE, du_DU, el_EL, es_ES, fr_FR, hb_HB, it_IT, ja_JA, pe_PE, pl_PL, po_PO, ro_RO, ru_RU, sh_SH, sw_SW, tc_TC,tr_TR-all that similar folders LC_MESSADES-with same File-pcsx2.mo
Folder-Logs-Empty
Folder-Memcards-Empty
Folder-Patches-196 looks like random .pnach files
Folder-Plugins- 16 files-cdvdGigaherz.dll, CDVDiso.dll, CDVDnull.dll, cdvdpeops.dll, DEV9null.dll, FWnull.dll, GSdx-sse2.dll, GSdx-sse4.dll, GSdx-ssse3.dll, Lilypad.dll, PadSSSPSX.dll, SPU2-X-1.1.dll, spu2PeopsSound.dll, USBnull.dll, ZeroGS.dll, ZeroSPU2.dll.
Folder-Snap-Empty
Folder-Sstates-Empty
File-gnu_gettext.dll
File-pcsx2 0.9.6.exe
File-PCSX2 FAQ 0.9.6.pdf
File-PCSX2 readme 0.9.6.pdf

I've download the current beta .exe and plugins and are using them with the same error message.

system specs from dxdiag:

------------------
System Information
------------------
Time of this report: 6/22/2009, 13:17:34
Machine name: WILFINGER-PC
Operating System: Windows Vista™ Home Basic (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.vistasp1_gdr.090302-1506)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: System manufacturer
System Model: System Product Name
BIOS: BIOS Date: 03/27/09 10:36:05 Ver: 16.02
Processor: AMD Phenom™ 8750 Triple-Core Processor (3 CPUs), ~2.4GHz
Memory: 3326MB RAM
Page File: 1491MB used, 5779MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 10
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 6.00.6001.18000 32bit Unicode

Display Devices
---------------
Card name: ATI Radeon HD 3800 Series
Manufacturer: ATI Technologies Inc.
Chip type: ATI Radeon Graphics Processor (0x9505)
DAC type: Internal DAC(400MHz)
Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_9505&SUBSYS_00000000&REV_00
Display Memory: 2427 MB
Dedicated Memory: 1020 MB

-------------
Sound Devices
-------------
Description: Speakers (High Definition Audio Device)
Default Sound Playback: Yes
Default Voice Playback: Yes
Hardware ID: HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0888&SUBSYS_104382FE&REV_1001
Manufacturer ID: 1
Product ID: 100
Type: WDM
Driver Name: HdAudio.sys
Driver Version: 6.00.5840.16387 (English)
Driver Attributes: Final Retail
WHQL Logo'd: Yes
Date and Size: 11/2/2006 02:36:49, 235520 bytes
Other Files:
Driver Provider: Microsoft
HW Accel Level: Basic
Cap Flags: 0xF1F
Min/Max Sample Rate: 100, 200000
Static/Strm HW Mix Bufs: 1, 0
Static/Strm HW 3D Bufs: 0, 0
HW Memory: 0
Voice Management: No
EAX™ 2.0 Listen/Src: No, No
I3DL2™ Listen/Src: No, No
Sensaura™ ZoomFX™: No

Description: Digital Output Device (SPDIF) (High Definition Audio Device)
Default Sound Playback: No
Default Voice Playback: No
Hardware ID: HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0888&SUBSYS_104382FE&REV_1001
Manufacturer ID: 1
Product ID: 100
Type: WDM
Driver Name: HdAudio.sys
Driver Version: 6.00.5840.16387 (English)
Driver Attributes: Final Retail
WHQL Logo'd: Yes
Date and Size: 11/2/2006 02:36:49, 235520 bytes
Other Files:
Driver Provider: Microsoft
HW Accel Level: Basic
Cap Flags: 0xF1F
Min/Max Sample Rate: 100, 200000
Static/Strm HW Mix Bufs: 1, 0
Static/Strm HW 3D Bufs: 0, 0
HW Memory: 0
Voice Management: No
EAX™ 2.0 Listen/Src: No, No
I3DL2™ Listen/Src: No, No
Sensaura™ ZoomFX™: No


Shared Memory: 1407 MB
Current Mode: 1440 x 900 (32 bit) (60Hz)
Monitor: HP w1907 Wide LCD Monitor
Driver Name: atiumdag.dll,atidxx32.dll,atidxx64,atiumdva.cap,atiumd64,atiumd6a,atitmm64
Driver Version: 8.14.0010.0655 (English)
DDI Version: 10.1
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 3/16/2009 15:11:16, 3837440 bytes
WHQL Logo'd: Yes
WHQL Date Stamp:
Device Identifier: {D7B71EE2-D645-11CF-3F61-0A20A1C2C535}
Vendor ID: 0x1002
Device ID: 0x9505
SubSys ID: 0x00000000
Revision ID: 0x0000
Revision ID: 0x0000
Video Accel: ModeMPEG2_A ModeMPEG2_C


I hope that I've included all the info that is needed to help troubleshoot this problem. Please help, and thanks in advance.
Reply

Sponsored links

#2
Run as Admin (Right click the .exe)
AMD Phenom II 940 @ 3.6GHZ, 4GB PC8500 @ 1100MHZ, 4870x2 @ Stock.
Reply
#3
Thanks for the suggesttion but I get the same error message even after deleting the pcx2.inis file
Reply
#4
Bad allocation ususally has something to do with memory, but something tells me it's not about that. You know what? Seeing as you don't have a bios (as the folder is empty) there's a very very slight chance it's that, so rip your bios from your dearly PS2's heart and try with that in the bios folder.
Reply
#5
Thanks for the help but I found a way around my problem. I think I downloaded a bad verison or is was for linux or something. I downloaded the installer and I was able to get past the configuration step. Sorry to have botherd you guys.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)