Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
need a little help plz.. thnx
#1
Smile 
guys how can i fix this? i have a dvd game in CD/DVD ROM, but when i run the

game this is happen..


[Image: Untitled-9.png]
Reply

Sponsored links

#2
use boot fast instead of bootfull
how did you configure your dvd plugin ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
(01-05-2011, 09:40 AM)jesalvein Wrote: use boot fast instead of bootfull
how did you configure your dvd plugin ?

i try the booth fast but its not working

im just using default settings..

Reply
#4
You're going to wanna download ImgBurn and make an ISO of the game disc. Then, browse for the ISO with the "Iso Selector" under CDVD. Just make sure that "Iso" is also selected under the CDVD, and not "Plugin" or "No disc".

Now boot the game.
Reply
#5
(01-05-2011, 10:25 AM)Rezard Wrote: You're going to wanna download ImgBurn and make an ISO of the game disc. Then, browse for the ISO with the "Iso Selector" under CDVD. Just make sure that "Iso" is also selected under the CDVD, and not "Plugin" or "No disc".

Now boot the game.

[Image: Untitled-11.png]


its not working Sad

when i click the Boot CDVD (full)/(fast) this one will pop up.

[Image: Untitled-10.png]


Reply
#6
Bump!

anyone here want to help me?
[Image: userbar1.gif]
[Image: ph.png]
Reply
#7
it must not recognize the ISO as a PS2 disc.

Reply
#8
try using CDVD-->Plugin.
and of course you need to mount your ISO via Linuz-ISO in the plug-in settings
Main Hub:i5-4670(3.4Ghz Factory Clocked),ATi Radeon HD7770(GDDR5+128-bit+1GB),Win 10 SL(x64),ASUS H8M-E,8GB DDR3 RAM
Reply
#9
(01-05-2011, 02:14 PM)tallbender Wrote: try using CDVD-->Plugin.
and of course you need to mount your ISO via Linuz-ISO in the plug-in settings

Sad its not working Unsure

[Image: userbar1.gif]
[Image: ph.png]
Reply
#10
thanks for your precisions...

seriously, if you want help, tell us what happens, send screenshots.
don't just say " it's not working"
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)