Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pcsx2 emulater
#1
i start up my computer and the first thing that pops up is this ''this cpu does not support see 3.01'' after that pops up is the ee/iop recompiler failed to initialize processor doesnt support sse2. i dont know what to do i tryed it in 3 computers and said the same thing. this is what my log tells me. can come one plezz help me?? i dont now how old it is one of my dads frainds bilt it for use he belt a nother one for use and it runs a hell of a lot faster then this one. what so i need to do to get it working


PCSX2 0.9.6 - compiled on Feb 27 2009
Savestate version: 8b400004
x86Init:
CPU vendor name = GenuineIntel
FamilyID = a
x86Family =
CPU speed = 1.015 Ghz
Cores = 1 physical [1 logical]
x86PType = Standard OEM
x86Flags = 0387fbff 00000000
x86EFlags = 00000000

Features:
Detected MMX
Detected SSE
Not Detected SSE2
Not Detected SSE3
Not Detected SSSE3
Not Detected SSE4.1

Plugin load failure: G:\New Folder\plugins\SPU2-X-1.1.dll
SysLibError Message: <NULL>
Plugin load failure: G:\New Folder\plugins\ZeroGS.dll
SysLibError Message: <NULL>
Plugin load failure: G:\New Folder\plugins\SPU2-X-1.1.dll
SysLibError Message: <NULL>
Plugin load failure: G:\New Folder\plugins\ZeroGS.dll
SysLibError Message: <NULL>
Hotkeys:
F1 - save state
(Shift +) F2 - cycle states
F3 - load state
Bios Version 1.60



**************
rom2 NOT FOUND
**************






**************
erom NOT FOUND
**************



Framelimiter rate updated (UpdateVSyncRate): 59.94 fps
NTFS Compression Enable > General Win32 File/stream error [GetLastError: 1]
Filename: memcards\Mcd001.ps2
NTFS Compression Enable > General Win32 File/stream error [GetLastError: 1]
Filename: memcards\Mcd002.ps2
Plugin load failure: G:\New Folder\plugins\SPU2-X-1.1.dll
SysLibError Message: <NULL>
Plugin load failure: G:\New Folder\plugins\ZeroGS.dll
SysLibError Message: <NULL>
Bios Version 1.60



**************
rom2 NOT FOUND
**************






**************
erom NOT FOUND
**************



MTGS > Thread Started, Opening GS Plugin...
MTGS > GSopen Finished, return code: 0xffffffff
Reply

Sponsored links

#2
If your computer doesn't at least support SSE2, you will not be able to run the emulator. Since your processor doesn't you are out of luck.

*edit* 1GHZ single core processor? How old is your PC, exactly?
http://www.twitch.tv/krazytrumpeter05
Want to stream your games? Let me know and I can help you get set up with Open Broadcaster Software.
Reply
#3
(06-02-2009, 04:17 AM)KrazyTrumpeter05 Wrote: If your computer doesn't at least support SSE2, you will not be able to run the emulator. Since your processor doesn't you are out of luck.

*edit* 1GHZ single core processor? How old is your PC, exactly?
i dont know one of my dads frainds bilt it
i dont know one of my dads frainds bilt it
Reply
#4
(06-02-2009, 08:15 AM)travisgibbs20 Wrote:
(06-02-2009, 04:17 AM)KrazyTrumpeter05 Wrote: If your computer doesn't at least support SSE2, you will not be able to run the emulator. Since your processor doesn't you are out of luck.

*edit* 1GHZ single core processor? How old is your PC, exactly?
i dont know one of my dads frainds bilt it
i dont know one of my dads frainds bilt it

Regardless, you aren't going to get the emulator running at anything approaching acceptable speeds on that machine.
"This thread should be closed immediately, it causes parallel imagination and multiprocess hallucination" --ardhi
Reply
#5
is there anything i can do to make it go faster or do i just need a new up to date computer
Reply
#6
Right now, you have 2 choices:
1) Buy a new computer.
2) Use your PS2.
If money is an issue, you should just stick with your PS2.
Nappa: Vegeta! What does the scouter say about his power level?
Vegeta: It's...one thousand and six.
Nappa: Wh-...really?
Vegeta: Yeah! Beat him up Nappa!
Nappa: Yay!
Reply
#7
Actually im afraid you're screwed pretty much, the interpreter will work, but every game will be < 1fps. To make full use of the emulator you require SSE2. Also it looks like you're running an old version of windows with no NTFS support.
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#8
k so i will git a new up to date computer is a labtop beter. in sted of the tower
Reply
#9
(06-02-2009, 10:48 AM)travisgibbs20 Wrote: k so i will git a new up to date computer is a labtop beter. in sted of the tower

A decent PC, preferabbly an Intel Core 2 duo, is better for emulation. In performance, a desktop is better than a laptop.

But I take it you're using a pentium 3 right now? Ee God, I remember working on them, they didn't even have an IHS.
AMD Phenom II 940 @ 3.6GHZ, 4GB PC8500 @ 1100MHZ, 4870x2 @ Stock.
Reply
#10
a desktop is also ALOT cheaper
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)