Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
please read this (PC problem)
#1
my pc is not booting no dos no nothing nothing is on screen and its not my gpu because i have abuilt in one and adiefrent one both are the same thing nothing hapen and its not the screen because i tested on another pc there is a three strange things hapeen with me first when i power it up every thing is on but there is nothing on the screen second both power and cpu lights are on third mouse lights are on so what i have to do
Reply

Sponsored links

#2
Could be anything from a virus to the Syrian heat...
CPU: i9 20Ghz 40-core
GPU: GTX 129000 in Octo-SLI
RAM: 64GB DDREKT69
Monitor: 800x600 15" CRT
Reply
#3
(10-02-2010, 12:27 PM)abdo123 Wrote: when i power it up every thing is on but there is nothing on the screen second both power and cpu lights are on third mouse lights are on so what i have to do

Could be failing ram, failing board, monitor too I guess.

Try that monitor on another computer.
When you turn on the computer try resetting or turning it on/off a few times fast, it might react like that.
If you have multiple RAM modules try testing each with just one at once.
Get your PC to the nearest doctor Tongue
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
Reply
#4
well i
(10-02-2010, 12:51 PM)Shadow Lady Wrote:
(10-02-2010, 12:27 PM)abdo123 Wrote: when i power it up every thing is on but there is nothing on the screen second both power and cpu lights are on third mouse lights are on so what i have to do

Could be failing ram,

might be because when i got my ram out from the mother it the same hapeen

(10-02-2010, 12:51 PM)Shadow Lady Wrote:
(10-02-2010, 12:27 PM)abdo123 Wrote: when i power it up every thing is on but there is nothing on the screen second both power and cpu lights are on third mouse lights are on so what i have to do

failing board, .

might be too but i have a elictrecity regulater

(10-02-2010, 12:51 PM)Shadow Lady Wrote:
(10-02-2010, 12:27 PM)abdo123 Wrote: when i power it up every thing is on but there is nothing on the screen second both power and cpu lights are on third mouse lights are on so what i have to do


Try that monitor on another computer.
i did it it worked

(10-02-2010, 12:51 PM)Shadow Lady Wrote:
(10-02-2010, 12:27 PM)abdo123 Wrote: when i power it up every thing is on but there is nothing on the screen second both power and cpu lights are on third mouse lights are on so what i have to do




When you turn on the computer try resetting or turning it on/off a few times fast, it might react like that.
i will try it soon

(10-02-2010, 12:51 PM)Shadow Lady Wrote:
(10-02-2010, 12:27 PM)abdo123 Wrote: when i power it up every thing is on but there is nothing on the screen second both power and cpu lights are on third mouse lights are on so what i have to do




If you have multiple RAM modules try testing each with just one at once.
yes i have two ram from the same kind i will try it too thanks in advnced if it worked
Reply
#5
any beeps? if no beeps usually a dead motherboard.
i5 2500k @4.4ghz, Gigabyte P67-UD4-B3, DDR3 8GB, Gigabyte GTX 480 SOC
Alienware M17xR2, i7 620m, DDR3 4GB, 5870M
Reply
#6
Get a pro to fix it for you.

And please use punctuation when posting here. Trying to read that mess gives people a headache.
Reply
#7
(10-03-2010, 05:05 PM)yurihyuga Wrote: any beeps? if no beeps usually a dead motherboard.
That must mean mine is stuffed. But it isn't Tongue
I don't have any beeps at all but my motherboard works perfectly.

What if he hasn't connected up the PC Speaker like I haven't?

Edit: Probably unrelated, but worth a shot. Does it boot without the graphics card?
Edit2: Never mind. Forgot what is written in your first post. I'm an idiot Tongue
And yeah, please use punctuation. That might be why I forgot xD
Ivy Bridge 3770K @ 3.9GHz - MSI TwinFrozr GTX680 4GB...
...Nerpyderp.
Reply
#8



it worked thanks shadow lady alot it was a falling ram slot but i have 3 others so its not a big deal
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)