Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
really slow running on xenosaga episode one
#1
OS: Windows 7 Home Premium 64-bit
Processor: AMD A6-342OM APU with Radeon HD Graphics (4 CPUs), 1.5GHz
Memory: 4096MB RAM
System Model: HP Pavilion g6 Laptop

I'm running Xenosaga episode one with PCSX2, it plays but it lags and everything is like in slow motion. Even the sound. At some points, (like when I open up a menu) it runs really fast, (speeds up almost) but in normal gameplay (like battles) it slows down and is unplayable.

What is the problem?
Reply

Sponsored links

#2
READ FIRST
http://forums.pcsx2.net/Thread-Sticky-Wi...y-computer


there it wasnt that hard now was it?
------------------------
status:
------------------------
trolling mode: ACTIVE!
Reply
#3
(10-26-2012, 12:11 AM)WarWeeny Wrote: READ FIRST
http://forums.pcsx2.net/Thread-Sticky-Wi...y-computer


there it wasnt that hard now was it?

read this already. it tells me what I have isn't good enough. it doesn't tell me what I can do to fix it.
Reply
#4
(10-26-2012, 12:13 AM)cliffsofdover Wrote: read this already. it tells me what I have isn't good enough. it doesn't tell me what I can do to fix it.

it tells you that it isnt good enough... doesnt say that enough/?

your laptop is crap, you cant play ps2 games on it, period.
if there was a fix i'd give it but there isnt.

sorry if i sound like a douche but it is the truth sadly.
------------------------
status:
------------------------
trolling mode: ACTIVE!
Reply
#5
Your CPU is pretty slow.

Use the MTVU hack, set resolution to native, and enable 8 bit textures. Xenosaga is a chuggy game, even on my 3Ghz Dual Core E6600.
Reply
#6
*points to sig* try these
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)