Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rogue galaxy problem
#1
After a cutscene at the end of chapter 7 i just get a black screen.

I have tried both r1888 and r3113 and two different versions of the game. I also tried to run in without speedhacks but it still did the same thing. Does anyone know how i could fix this?
GIGABYTE GA-EP45-UD3L -- Core 2 Duo E8400 3.0Ghz -- OCZ 2x2GB DDR2 RAM 800Mhz (4-4-4-12) -- ATI Radeon HD 4850 512MB -- Windows 7 x64
Reply

Sponsored links

#2
You do have half game.
The original DVD is dual layer, remake your ISO from it.
Imagination is where we are truly real
Reply
#3
I have two different version the first is 3.14GB and the second one is 6.48GB. So it would make sense that the first(3.14GB) one didn't work but the second(6.48GB) one doesn't work either (those sizes are right from the iso)
GIGABYTE GA-EP45-UD3L -- Core 2 Duo E8400 3.0Ghz -- OCZ 2x2GB DDR2 RAM 800Mhz (4-4-4-12) -- ATI Radeon HD 4850 512MB -- Windows 7 x64
Reply
#4
That's a known issue that means only one layer was saved, I have this game and never had problem getting past that cutscene into chapter 8. Maybe someone else know another reason for the problem. For me it seems still an error in making the iso.
Imagination is where we are truly real
Reply
#5
did you try with the original physical DVD ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#6
(08-14-2010, 08:15 AM)nosisab Ken Keleh Wrote: That's a known issue that means only one layer was saved, I have this game and never had problem getting past that cutscene into chapter 8. Maybe someone else know another reason for the problem. For me it seems still an error in making the iso.
But the iso is 6.48GB that's the whole game right?

(08-14-2010, 08:16 AM)jesalvein Wrote: did you try with the original physical DVD ?
Don't have it anymore.
GIGABYTE GA-EP45-UD3L -- Core 2 Duo E8400 3.0Ghz -- OCZ 2x2GB DDR2 RAM 800Mhz (4-4-4-12) -- ATI Radeon HD 4850 512MB -- Windows 7 x64
Reply
#7
to the quote directed to me: yes, it's the whole game, still might be broken that 'transition' between the layers.
Imagination is where we are truly real
Reply
#8
I have poweriso and when i open the iso up it says its only like 3gb. and like i said before i have one thats 6gb and one that is 3gb but they both open up has 3gb.
   
GIGABYTE GA-EP45-UD3L -- Core 2 Duo E8400 3.0Ghz -- OCZ 2x2GB DDR2 RAM 800Mhz (4-4-4-12) -- ATI Radeon HD 4850 512MB -- Windows 7 x64
Reply
#9
Quote:Don't have it anymore

I guess you'll have to get it back and re-dump your iso properly, then.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#10
i got the same problem some time ago and i solved it by buying a DVD-ROM that can read dual layer dvds then made an ISO with Imgburn and it worked flawlessly.

Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)