Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
shinobido error and help's needed
#1
hi guys and girls

I am playing ps2 game called shinobido

and I am having a big trouble
part of the game when I try to access give me error on loading like this :::

(EE pc:004CBDB4) TLB Miss, addr=0x20 [load]
(EE pc:004CBDC0) TLB Miss, addr=0x20 [load]
(EE pc:004CBE34) TLB Miss, addr=0x14 [load]
(EE pc:004CBE38) TLB Miss, addr=0x10 [load]
(EE pc:004CBE3C) TLB Miss, addr=0x18 [load]
(EE pc:004CBE9C) TLB Miss, addr=0x14 [load]
(EE pc:004CBEA0) TLB Miss, addr=0x10 [load]
(EE pc:004CBEA4) TLB Miss, addr=0x18 [load]
(EE pc:004CBE34) TLB Miss, addr=0x14 [load]
(EE pc:004CBE38) TLB Miss, addr=0x10 [load]
(EE pc:004CBE3C) TLB Miss, addr=0x18 [load]
(EE pc:004CC214) TLB Miss, addr=0x30 [load]
(EE pc:004CC218) TLB Miss, addr=0x30 [load]
(EE pc:004CC234) TLB Miss, addr=0x30 [load]
(EE pc:004CC238) TLB Miss, addr=0x30 [load]
(EE pc:004CC268) TLB Miss, addr=0x34 [load]
(EE pc:004CC26C) TLB Miss, addr=0x34 [load]
(EE pc:004CC214) TLB Miss, addr=0x38 [load]
(EE pc:004CC218) TLB Miss, addr=0x38 [load]
(EE pc:004CC234) TLB Miss, addr=0x38 [load]
(EE pc:004CC238) TLB Miss, addr=0x38 [load]
(EE pc:004CC268) TLB Miss, addr=0x3c [load]
(EE pc:004CC26C) TLB Miss, addr=0x3c [load]
(EE pc:004CC214) TLB Miss, addr=0x40 [load]
(EE pc:004CC218) TLB Miss, addr=0x40 [load]
(EE pc:004CC234) TLB Miss, addr=0x40 [load]
(EE pc:004CC238) TLB Miss, addr=0x40 [load]
(EE pc:004CC268) TLB Miss, addr=0x44 [load]
(EE pc:004CC26C) TLB Miss, addr=0x44 [load]
(EE pc:004CC214) TLB Miss, addr=0x48 [load]
(EE pc:004CC218) TLB Miss, addr=0x48 [load]
(EE pc:004CC234) TLB Miss, addr=0x48 [load]
(EE pc:004CC238) TLB Miss, addr=0x48 [load]
(EE pc:004CC268) TLB Miss, addr=0x4c [load]
(EE pc:004CC26C) TLB Miss, addr=0x4c [load]
(EE pc:004CC214) TLB Miss, addr=0x50 [load]
(EE pc:004CC218) TLB Miss, addr=0x50 [load]
(EE pc:004CC234) TLB Miss, addr=0x50 [load]
(EE pc:004CC238) TLB Miss, addr=0x50 [load]
(EE pc:004CC268) TLB Miss, addr=0x54 [load]
(EE pc:004CC26C) TLB Miss, addr=0x54 [load]
(EE pc:004CC214) TLB Miss, addr=0x58 [load]
(EE pc:004CC218) TLB Miss, addr=0x58 [load]
(EE pc:004CC234) TLB Miss, addr=0x58 [load]
(EE pc:004CC238) TLB Miss, addr=0x58 [load]
(EE pc:004CC268) TLB Miss, addr=0x5c [load]
(EE pc:004CC26C) TLB Miss, addr=0x5c [load]
(EE pc:004CC214) TLB Miss, addr=0x60 [load]
(EE pc:004CC218) TLB Miss, addr=0x60 [load]
(EE pc:004CC234) TLB Miss, addr=0x60 [load]

so what to do ?????

Sponsored links

#2
looks like a scratch or a bad rip.
did you try to re-dump your ISo from disc ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#3
First as Jesalvien said, re-dump your ISO from the disk. If still does not solves the problem, then, hmm. try using the linuz iso plugin, or the cdvdgigaherz, for the just loading the disk and playing. If still that too doen't solves the problem, Tongue2 try using the HDD Loader(MegaDev9 Plugin) Tongue2
[Image: recodersignature2.png]
#4
thanks for you both for replaying, but
I have this game on 2 DVDs and 3 ISO images from different sources and still give me the error

I tried all possible properties of this emulator except changing the emulator it self

another theory : if it has a miss loading of place maybe I should move my ISO (game) on the place of loading >>> just theory

Q: is there such a place on PCSX2 folder for ISO ???

#5
Quote:I have this game on 2 DVDs and 3 ISO images from different sources and still give me the error

this thread becomes weird...

closed before it crosses the "piracy line"
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go




Users browsing this thread: 1 Guest(s)