Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
the gs plugin failed to open/analyze
#1
i always get this error every time i run the file...
what do you guys think the problem is?

thanks!
Reply

Sponsored links

#2
I have the same problem like you, the emuLog.txt, show this:

PCSX2 0.9.6 - compiled on Feb 27 2009
Savestate version: 8b400004
x86Init:
CPU vendor name = GenuineIntel
FamilyID = 6
x86Family = Intel® Core™2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz
CPU speed = 2.701 Ghz
Cores = 2 physical [2 logical]
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 0008e39d
x86EFlags = 20100000

Features:
Detected MMX
Detected SSE
Detected SSE2
Detected SSE3
Detected SSSE3
Detected SSE4.1

Hotkeys:
F1 - save state
(Shift +) F2 - cycle states
F3 - load state
Plugin load failure: C:\Users\XXXXXX\Games\Pcsx2\plugins\ZeroGS.dll
SysLibError Message: <NULL>
Resetting...
Ready
Bios Version 2.0



**************
rom1 NOT FOUND
**************






**************
rom2 NOT FOUND
**************






**************
erom NOT FOUND
**************



Framelimiter rate updated (UpdateVSyncRate): 59.94 fps
MTGS > Thread Started, Opening GS Plugin...
MTGS > GSopen Finished, return code: 0xffffffff

_____________________________________________________________________________

thanks!

My vid card is a GeForce 9400 GT 512
My SO is Windows Vista Ultimate
My RAM 2 Gigas DDR 662
Reply
#3
@Quickgold: did you try updating directx?
Windows 7 64bit
Intel Pentium Dual-Core E5200 OC to 3.6GHz, Intel GMA x4500, 1GB DDR2

NinjaMight just work on next guideNinja
Reply
#4
try updating directx, maybe a Visual Studio runtime will be needed, i had some trouble loading my GSDX compiled earlier with VS without the runtimes
Reply
#5
(03-05-2009, 06:15 AM)LuisR14 Wrote: @Quickgold: did you try updating directx?

I have the latest version 10 which came by default with the Windows Vista, What would have I to update, install or reinstall?
Reply
#6
(03-05-2009, 09:31 PM)Quickgold Wrote:
(03-05-2009, 06:15 AM)LuisR14 Wrote: @Quickgold: did you try updating directx?

I have the latest version 10 which came by default with the Windows Vista, What would have I to update, install or reinstall?
Thats not new,but old
Web installer version
OR
Normal download
CPU: Intel Core i7 3770s 3.1 GHz (Turbo 3.9 GHz)
GPU: Nvidia GeForce GTX 980 4096 MB
RAM: 8192 MB DDR3
MOBO: Asus P8Z77-V LK
OS: Windows 8.1 Pro with Media Center 64-bit
Reply
#7
Thanks Nokiaman, problem resolved!

Thanks guys for your help!
Reply
#8
yea that can be pretty confusing (ppl might think that by having dx10 that they already have the latest dx, but there's actually revision updates Smile)
Windows 7 64bit
Intel Pentium Dual-Core E5200 OC to 3.6GHz, Intel GMA x4500, 1GB DDR2

NinjaMight just work on next guideNinja
Reply
#9
PCSX2 0.9.6 - compiled on Feb 27 2009
Savestate version: 8b400004
x86Init:
CPU vendor name = GenuineIntel
FamilyID = 5
x86Family = Intel® Celeron® D CPU 3.06GHz
CPU speed = 3.069 Ghz
Cores = 1 physical [1 logical]
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 0000e41d
x86EFlags = 20000000

Features:
Detected MMX
Detected SSE
Detected SSE2
Detected SSE3
Not Detected SSSE3
Not Detected SSE4.1

Hotkeys:
F1 - save state
(Shift +) F2 - cycle states
F3 - load state
Resetting...
Ready
Bios Version 1.60



**************
rom1 NOT FOUND
**************






**************
rom2 NOT FOUND
**************






**************
erom NOT FOUND
**************



Framelimiter rate updated (UpdateVSyncRate): 75.0 fps
MTGS > Thread Started, Opening GS Plugin...
MTGS > GSopen Finished, return code: 0xffffffff


i have downloaded the latest version of direct x

and i want to know what s wrong ?

help me guys please

and thanks for this great site
Reply
#10
what settings do you have and what pc specs? Mellow
Windows 7 64bit
Intel Pentium Dual-Core E5200 OC to 3.6GHz, Intel GMA x4500, 1GB DDR2

NinjaMight just work on next guideNinja
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)