Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
vtlb miss : addr 0xD092ECDB,mode 0 on PCsx 2 help!~
#1
Ok. After many searching on the internet with no answer, I decided to try posting in here, hope my problems can be solve.

My main problem is after run after running with pcsx2, this error came out
"vtlb miss : addr 0xD092ECDB,mode 0" I have no idea what does it means..

I try posting some information about my spec and pcsx configure:

Here it goes :
(NinjaLaptop)
Intel R Core TM i3 M330 @2.13GHz
2GB of RAM, 64bit OS Window 7
NviDIA 512MB Graphic Card(Geforce 310M)

Currently using PCSX2 0.9.6ver

This is my Configure
[Image: 59327221.jpg]

Uploaded with ImageShack.us



I trying to play with an ISO file Final Fantasy X but it does work...SadSad
Help~~~ Thxs in advanceTongue
Reply

Sponsored links

#2
Bumpz...................
Reply
#3
have you tried using the newer public beta of pcsx2? see if that works.
Reply
#4
U mean PCSx 2.0.9.7 ? I have tried it but it seems that it cant detect my iso file..
Dont know weather is my iso problem or what.==
Reply
#5
pcsx2 0.9.7 has 2 ISO readers... one is built in to pcsx2, and the other is the Linuz Iso CDVD plugin.

be sure to know which one you're using to load your ISOs.

look:
   

and if all that doesn't work.... try making the ISO again.
Reply
#6
OK now I tried to use pcsx2 0.9.7
It manage to pass through the 1st screen
and when the PlayStation Logo came out a few secs , it started to not responding ...
Reply
#7
logo? ... like the first-time setup that a ps2 does?
or you doing a 'Full Boot' ?
Reply
#8
Everytime I click run , it either goes to the browser &configurate or vtbl error,
But now after I change my bios, it goes pass the browser and the PS2 logo came out. But after that not responding..
Ya I run by using the full boot..
Reply
#9
that error is clearly iso related,probably a bad iso,try to make a new one using imgburn and try again then report back
[Image: 2ymccqu.jpg]
[Image: 17715.png]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)