Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
weird problem
#1
Tried to play KH2 today from pcsx2. It has allways worked till today.
When i started there was no problem in the pcsx2 screen.
But when i started kH2(kingdom Hearts 2, for those who dont know Smile )
there was full of some weird green lines/boxes type of thing.
The same issue also was in COD4 when i tried to play it.
So i was hoping that somebody could help me solve this problem Smile
I was thinking maybe my GPU has been damaged?
Reply

Sponsored links

#2
possibly, screenshots, plugins plz?
Reply
#3
Yeah.
heres some screenshots.
I dont really think the plugins matters when it does the same thing in COD4?


Attached Files
.bmp   pcsx2-beta-976 2009-04-23 22-31-34-42.bmp (Size: 469,74 KB / Downloads: 148)
.bmp   pcsx2-beta-976 2009-04-23 22-31-35-19.bmp (Size: 469,74 KB / Downloads: 88)
.bmp   pcsx2-beta-976 2009-04-23 22-31-20-36.bmp (Size: 490,24 KB / Downloads: 123)
.bmp   pcsx2-beta-976 2009-04-23 22-31-24-67.bmp (Size: 490,24 KB / Downloads: 90)
.bmp   pcsx2-beta-976 2009-04-23 22-31-08-22.bmp (Size: 490,24 KB / Downloads: 120)
.bmp   pcsx2-beta-976 2009-04-23 22-31-11-30.bmp (Size: 499,93 KB / Downloads: 122)
Reply
#4
could be a plugin bug too, that's why i asked

but that does look like a gpu failure
Reply
#5
the weird things is, that it worked perfectly this morning and day, but know when in the evning it did that. And i use the GSdx 862 (SSSE3) 0.1.15
Reply
#6
try rebooting then
Reply
#7
i tried.. i did repair windows.. did install the newest nvidia drivers.. But still the damn lines/squares/stripes thing Smile well maybe my dear GPU is just taking its last jump before its gonna die. Smile
Reply
#8
(04-23-2009, 11:03 PM)Serpent Wrote: i tried.. i did repair windows.. did install the newest nvidia drivers.. But still the damn lines/squares/stripes thing Smile well maybe my dear GPU is just taking its last jump before its gonna die. Smile
what card/ how old?
Reply
#9
winfast 8600 gts.. if remember right its know 3 years old Smile
Reply
#10
ah.. I have an 8400, but it's not that old
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)