Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bug Report] Romance of the Three Kingdoms 8 [NTSC-U/C]
#1
just refreshing the bug still exists

http://forums.pcsx2.net/Thread-ROTK8

couldn't find the old bug report, but here's a thread showing the issue from about 3 years ago

using 0.9.8 and pst 0.9.8 svn, as well as older versions and betas (just for the sake of doing a wide range of tests)

plugins: defaut, gsdx + modified gsdx
settings tested:
everything.. interpreter, svu, mvu, sw mode, all clamp settings

description of bug: in the linked thread. here has been no change
Reply

Sponsored links

#2
Just wanted to let people know that the issue is resolved with the 1.0.0 build for Windows, released on 01 August 2012. Big thanks to the developers!

Here's the screenshots:

   

   

   

   
Reply
#3
Great Smile So is the game playable now? Consider contributing to our public compatibility list here:
http://forums.pcsx2.net/Thread-Sticky-Ho...ng-results
[Image: newsig.jpg]
Reply
#4
Totally playable!

There's one minor issue with the map not changing in the main game menu between the years of 208 and 263 A.D. unless you switch out and back in, and another in that the music is a tad scratchy (may just be my computer), but besides that, the game is perfect.

Previous issues resolved: all game text is readable, skill and talent bar colors fixed, sprite and building outlines are corrected, battle unit colors and tactical success/failure shading all in place, etc.

I'll do a compatibility report as soon as I can, and post what I find there Biggrin
Reply
#5
Just did a report and submitted it here:

http://forums.pcsx2.net/Thread-Romance-o...#pid253986
Reply
#6
Nicely done, thanks Smile
[Image: newsig.jpg]
Reply
#7
(08-12-2012, 07:26 AM)anarmorarm Wrote: Just wanted to let people know that the issue is resolved with the 1.0.0 build for Windows, released on 01 August 2012. Big thanks to the developers!

Here's the screenshots:

I'm trying to play the game with the 1.0.0 and it has the same problem. How do i fix it then?
Reply
#8
(01-10-2013, 01:17 AM)VonKillaZ Wrote: I'm trying to play the game with the 1.0.0 and it has the same problem. How do i fix it then?

Hey VonKillaZ, sorry everything isn't working properly. I also have the 1.0.0 version released on August 1st, 2012. Feel free to email me at [email protected], as I've got my whole PCSX2 folder uploaded onto Google Drive, so you can get permission to download it and use with all my current settings intact to see if it solves the problems you're encountering.
Reply
#9
Fo not upload your bios that is illegal. Though I doubt the jap 1.0 bios is yours, they didnt make many.
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#10
Will this ever be fixed? Because I just downloaded pcsx2 1.2.1(r5875) and popped my game in and this game shows black text with black menu shades. I have tried multiple settings that some other posts recommended when pcsx2 1.0.0 was working (which is not working now) and still does not work. Any help would be appreciated for all RTK fans.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)