Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Destroy All Humans 1 Glitch Graphics Problem
#1
Hello, I have laptop Lenovo Legion Y720. The config is Core i7 7700HQ, 16GB ram DDR4, GTX1060 6GB and Intel HD 630. I try to run Destroy all Humans, but I get glitch issue, I try PCSX2 on latest builds beta and stable version, but on Directx HW don't work correctly. I try on Directx SW and works, but I need know if the devs will fix this issue ? Because I see some people have same problems on post here, but have passed 2 years and same problem persist.
Reply

Sponsored links

#2
Which DirectX renderer are you using? Also, what exactly is this "glitch" you're seeing - can you post a screenshot?
Reply
#3
(03-25-2018, 10:06 PM)CK1 Wrote: Which DirectX renderer are you using? Also, what exactly is this "glitch" you're seeing - can you post a screenshot?

Here the problem.

(03-25-2018, 10:06 PM)CK1 Wrote: Which DirectX renderer are you using? Also, what exactly is this "glitch" you're seeing - can you post a screenshot?

I try DX11 and DX9, the only way is use DX (software). DX (HW) don't fix this glitch.


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#4
That looks like a texture shuffle issue , did you try OpenGL on v1.5
https://buildbot.orphis.net/pcsx2/
CPU: I3-4160 3.6GHZ
Motherboard: Asrock B85M - DGS
RAM: Hyper X Savage 2x8GB 1.6GHZ cl9
GPU: Asus AMD Radeon R7 360 OC 2GB GDDR5
OS: Windows 7 Ultimate SP1 64bit
Reply
#5
It should be better. But I think some issue remains.
Reply
#6
(03-29-2018, 04:00 AM)lightningterror Wrote: That looks like a texture shuffle issue , did you try OpenGL on v1.5
https://buildbot.orphis.net/pcsx2/

I tried the latest version beta and stable. The same problem persist. I update the drivers on both graphics card, Intel HD 630 and GTX1060, no results....
Reply
#7
Can you post your GSdx settings?
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)