Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Desync in audio/video during cutscenes
#1
I got a laptop with geforce 940mx 2gb and ingame gameplay looks fine, no problems.

But during cutscenes I see a little desync between audio and video, is there a way to fix this?

I am using version 1.4.0 and I tested Maximo glory to ghosts and onimusha warlords and both of them this happens.
Reply

Sponsored links

#2
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.

Please post the contents of the emulog.txt file after the problem occurs. The file can be found in "My Documents\PCSX2\logs" for the installer version or in "PCSX2\logs" for the portable/binary version.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
Also your SPU2-X settings might be helpful, including the "Configure" section under the output module.
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#4
So, here are the pcsx 1.5.0 (not 1.4.0 as I said before) config pics:

[Image: image.jpg]

[Image: image.jpg]

[Image: image.jpg]


my notebook is:

i5 7200U
8gb ram
geforce 940mx 2gb
win 10 pro


The games I tested were Maximo Ghosts to Glory, Onimusha Warlords and Rygar.

any other config is missing I should take a print screen?
Reply
#5
You should switch gsdx to DX11 or OpenGL, I guess you use DX9 for speed but it's more or less deprecated...
[Image: newsig.jpg]
Reply
#6
I will try DX 11 hardware then

OpenGL is out of question because the games run really slow with it.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)