Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ENBSeries with PCSX2?
#11
your ENB is created for what game??

I'm using the one that created for Resident Evil 4, some you might want to try the attached d3d9.dll file along with your enbseries.ini

edit: wait, your gsdx is set to software mode or hardware mode??? Coz i've tried it with SW mode and it not working, just like you said...


Attached Files
.rar   d3d9.rar (Size: 68,87 KB / Downloads: 115)
Reply

Sponsored links

#12
(05-05-2012, 10:18 PM)kohaku2421 Wrote: your ENB is created for what game??

I'm using the one that created for Resident Evil 4, some you might want to try the attached d3d9.dll file along with your enbseries.ini

edit: wait, your gsdx is set to software mode or hardware mode??? Coz i've tried it with SW mode and it not working, just like you said...
I'm using hardware mode. That's for sure.
update: So I tried your .dll it worked but not so well. Bloom is kinda working(too much, can't see anything.) with ZeroGS plugin but I get black screen when I switch to gsdx.
Right now trying to tune everything.
update: Can I have your enbeffect.fx please? I used the might power of Google and found that I will get black screen without .fx file. Thanks
e5200 2x3.33Ghz || en9600gt 512Mb ddr3 OC'd 256bit || 4x1Gb ddr2 || || 80Gb 160Gb 1Tb 7200rpm || Win7 x64
Reply
#13
Enbeffect.fx???

I don't have it, my ENB runs okay without it...

edit: I'm using old version ENB, seems like enbeffects.fx were used in newer versions...
Reply
#14
(05-05-2012, 11:08 PM)kohaku2421 Wrote: Enbeffect.fx???

I don't have it, my ENB runs okay without it...
Yea, thanks again for replying and I'm out for today. I'll continue this "research" tomorrow.
e5200 2x3.33Ghz || en9600gt 512Mb ddr3 OC'd 256bit || 4x1Gb ddr2 || || 80Gb 160Gb 1Tb 7200rpm || Win7 x64
Reply
#15
I'm done with this. All I get is black screen with gsdx plugin.
But maybe some people will find this helpful.
rev4600/5187/5197: gsdx(dx9) sse2/ssse3 v0.1.16; ENBS for RE4. Activated Bloom, output: black screen, Full speed.
rev5187/5197: zerogs v0.97.1; ENBS for RE4. Activated Bloom, output: Too much bloom(barely can see anything), low fps(15-25).
tested games DBZ: BT3/BT2, FFX, Okami.
e5200 2x3.33Ghz || en9600gt 512Mb ddr3 OC'd 256bit || 4x1Gb ddr2 || || 80Gb 160Gb 1Tb 7200rpm || Win7 x64
Reply
#16
I apologize that I couldn't help you much...

Sorry for making you go through all the trouble..Sad
Reply
#17
(05-06-2012, 12:15 PM)kohaku2421 Wrote: I apologize that I couldn't help you much...

Sorry for making you go through all the trouble..Sad
nah .. No problem.
e5200 2x3.33Ghz || en9600gt 512Mb ddr3 OC'd 256bit || 4x1Gb ddr2 || || 80Gb 160Gb 1Tb 7200rpm || Win7 x64
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)