Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FFX not responding ?
#1
When I load the game it doesn't respond to any of my keyboard, mouse, or gamepad buttons even once the scene is over and i'm at the start screen.

Anyone have an idea of what might cause this? or how i could fix it ?
any help is appreciated.

here is a copy of my log when starting pcsx2.


PCSX2 0.9.8.r4600 - compiled on Apr 27 2011
Savestate version: 0x9a010000

Host Machine Init:
Operating System = Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build
7601), 64-bit
Physical RAM = 8174 MB
CPU name = Intel® Core™ i5-2500K CPU @ 3.30GHz
Vendor/Model = GenuineIntel (stepping 07)
CPU speed = 3.310 ghz (4 logical threads)
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 1f9ae3bf
x86EFlags = 28100000

x86 Features Detected:
MMX.. SSE.. SSE2.. SSE3.. SSSE3.. SSE4.1.. SSE4.2.. AVX

Reserving memory for recompilers...

Loading plugins...
Binding GS : C:\PCSX2 0.9.8\Plugins\gsdx-sse2-r4600.dll
(GameDB) Database Not Found! [C:\Program Files (x86)\PCSX2 0.9.8\GameIndex.dbf]
Windows 6.1.7601 (Service Pack 1 1.0)
NVIDIA GeForce GTX 550 Ti (8.17.12.8562)
Binding PAD : C:\PCSX2 0.9.8\Plugins\lilypad-r4600.dll
Binding SPU2 : C:\PCSX2 0.9.8\Plugins\spu2-x-r4600.dll
Binding CDVD : C:\PCSX2 0.9.8\Plugins\cdvdGigaherz.dll
Binding USB : C:\PCSX2 0.9.8\Plugins\USBnull.dll
Binding FW : C:\PCSX2 0.9.8\Plugins\FWnull.dll
Binding DEV9 : C:\PCSX2 0.9.8\Plugins\DEV9null.dll
Plugins loaded successfully.

Reply

Sponsored links

#2
Sooo...
Have you checked your Lilypad configuration and found that you simply hadn't configured them yet...?

Otherwise, I'm at a loss if PCSX2 is already recognizing the gampad (etc) when configuring...
Reply
#3
(01-05-2012, 05:52 AM)Rezard Wrote: Sooo...
Have you checked your Lilypad configuration and found that you simply hadn't configured them yet...?

Otherwise, I'm at a loss if PCSX2 is already recognizing the gampad (etc) when configuring...


i was going to post that but that has to be to simple of a solution, lol

Reply
#4
Configure the Lilypad. try changing the Input Modes to DirectInput etc.

BTW, why are you at loss? Unsure
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)