Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Final Fantasy X
#31
Hello

[Image: ffx.th.jpg]

I have a problem with the PCSX2 new version. FFX doesn't work very well, but i don't know why. My settings were the same I used on PCSX2 0.9.4. Here is my settings.

[Image: gsdx.jpg]

What's the problem ? Can you please help me ?

CPU : Core i7 920
GPU : GTX 280
MEM : 3x1 Gb DDR3
OS : WinXP Pro SP3
SCREEN : 22" (1680x1050)
I'm sorry if my english is bad.
Reply

Sponsored links

#32
(03-02-2009, 10:53 AM)Ashram Wrote: Hello

[Image: ffx.th.jpg]

I have a problem with the PCSX2 new version. FFX doesn't work very well, but i don't know why. My settings were the same I used on PCSX2 0.9.4. Here is my settings.

[Image: gsdx.jpg]

What's the problem ? Can you please help me ?

CPU : Core i7 920
GPU : GTX 280
MEM : 3x1 Gb DDR3
OS : WinXP Pro SP3
SCREEN : 22" (1680x1050)

Enable NATIVE option and see if it works
Reply
#33
I tried with NATIVE option but there still the same problem. I think i yet try all the differents parameters in GSDX9, i tried with the SSE3 version but it still doesn't work.
I'm sorry if my english is bad.
Reply
#34
Have you tried using windowed mode.
Reply
#35
Yes I tried but no change.
I'm sorry if my english is bad.
Reply
#36
Install 0.9.6 in a NEW folder,you have probably messed up the INI files and confused the emulator. Go to advanced and click default,then try again
[Image: newsig.jpg]
Reply
#37
Turquoise on a grey background is really hard to read and hurts my eyes redlof. >.<
.:Intel Core i7 Extreme 965 OC'ed @ 4Ghz - EVGA X58 SLI - Corsair 6GB @ 1600Mhz 9-9-9-24 - 2xEVGA GTX 285 1GB OC'ed @ 680/1548/1270Mhz in SLI - Dell UltraSharp 24" - Corsair HX1000W PSU - Noctua NH-U12P SE1366 - Antec 900
.OhmyCZ Vertex 250GB SSD 200/160MB/s read/write - Samsung F1 1TB
.:Windows 7 x64
Reply
#38
Ok I've made the installation in a new folder but now i have a new problem.

Now when I start a game, after the first playstation boot screen, the program crashes. It says "memory could not be read"
I'm sorry if my english is bad.
Reply
#39
Post screenshots of your configurations,main config screen,advanced,speed hacks and CPU. You probably have configured your cdvd plugin wrong.
[Image: newsig.jpg]
Reply
#40
you may have to format the memory card through the pcsx2 browser config.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)