Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Final fantasy 10 bug after sending scene, stuck in the inn.
#1
Hey all. Seen some posts on people getting a black screen in ff10 after the "sending" scene but can't find anywhere the bug I'm dealing with.
After the sending scene it fades to black, music is playing, tidus is snoring and all that. The picture comes back to inside the inn but tidus isn't walking down the stairs. Music is playing and I just constantly hear footsteps/hammering. Can't figure out a way to get around this. Anyone else ever had this happen? Any thoughts on getting around this?
Reply

Sponsored links

#2
Please post the contents of the emulog.txt file after the problem occurs. The file can be found in "My Documents\PCSX2\logs" for the installer version or in "PCSX2\logs" for the portable/binary version.

Please make sure to enclose your emulog in code tags like so (remove the empty space on the closing code tag!):
[code]
Pasted emulog goes here
[ /code]
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
Thats an old bug. Are you using an old version? Also, you may need to turn cheats off to get past that part.
Intel Core i5-8600K @ 4.5 GHz
GeForce GTX 1080 SC2 Stock
ASRock Z370 Taichi LGA 1151 mobo
CORSAIR Vengeance LPX 16GB 2400 DDR4 RAM
SAMSUNG 970 EVO M.2 2280 500GB PCIe SSD
Indigo Xtreme Thermal Interface Material
Phanteks Enthoo Pro ES614P Black Steel Case
EVGA SuperNOVA 750 G2 220-G2-0750-XR PSU
Windows 10 64-bit
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)