Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GSDX: Hardware mode [Bug Report] Xenosaga Episode 3 [NTSC-U]
#1
Version: Tested both 1.4.0 and a build based on the latest git sources (self compiled)
Emulation options: Defaults for both EE/IOP and VUs.
Plugins used:
GSdx 1.0.0, OnePAD 1.1.0, and SPU2-X 2.0.0 on 1.4.0.
GSdx 1.1.0, OnePAD 1.2.0, and SPU2-X 2.0.0 on the git build.
Operating system: Ubuntu 16.04
Specs: E3-1231v3, GTX 970, 16 GB RAM

In the last area of the game, the Underground Ruins, and just before it there's various objects that display graphical errors when using the hardware renderer (OpenGL). The software renderer isn't affected.

Screenshots showing the hardware renderer output compared to the software renderer output:
http://imgur.com/a/JVrn7

The player character's hair also appears to display incorrectly when standing behind the objects shown in the screenshots.

I've attached an archive containing a memory card file with a save where the graphical errors start. To replicate load the save and you should see the error on the texture (?) surrounding the portal. If you go further you'll reach the area containing the transparent objects shown in the images which are also affected.
The archive also contains the screenshots.

I've attached a GS dump to help figure out what's wrong as well.


Attached Files
.xz   gs_dump.tar.xz (Size: 6,75 MB / Downloads: 34)
.xz   xenosaga3.tar.xz (Size: 3,24 MB / Downloads: 34)
Reply

Sponsored links

#2
Can you try it with the Preload Data Frame HW hack enabled(Enable HW Hacks -> Configure Hacks, click "Preload Data Frame")?
Reply
#3
No difference when I tried it on both builds.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)