Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gran Turismo 3, pixelated graphics
#1
Hello all,

I have an issue running Gran Turismo 3, everytime I get on a track the entire screen is pixelated and frankly its supposed to be a playable game. Any ideas as to what might be the cause of this?

My system:
AMD Phenom II X4 955 BE @ 3.6Ghz
GTX 560Se
4GB DDR3 RAM
128GB Sandisk SSD

-azure_it


Attached Files Thumbnail(s)
   

Sponsored links

#2
set ingame brightness to 0
CPU : AMD Ryzen 7 3800X
Mobo : Asus PRIME B450-PLUS
GPU : NVIDIA GeForce RTX 3070
RAM : 16 Go
#3
(05-28-2015, 07:20 AM)jesalvein Wrote: set ingame brightness to 0

This doesnt work, still get a pixelated screen
#4
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : AMD Ryzen 7 3800X
Mobo : Asus PRIME B450-PLUS
GPU : NVIDIA GeForce RTX 3070
RAM : 16 Go
#5
Can you take a screenshot of your brightness setting to zero? It should work.
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
#6
Have you the compatibility list checked for Gran-Turismo-3-A-spec?

http://forums.pcsx2.net/Thread-Gran-Turi...2-U--28542
MB: Gigabyte GA-X79-UP4 - Intel® X79 Express Chipset
CPU: Intel® Core™ i7-4960X CPU @ 3.60 GHz / TBF2.0 @ 4.00 GHz
RAM: 4x 8192 - 32 GB Corsair Vengeance® Pro Series DDR3-2133 PC3-17066 CL11
GFX: Gigabyte® Nvidia® GeForce™ GTX TITAN X - 12 GB GDDR5 (GV-NTITANXXTREME-12GD-B)
OS - MS - Windows 10 - Professional
MS - XBox Series X - With Activated Developers Mode




#7
(05-28-2015, 10:29 AM)refraction Wrote: Can you take a screenshot of your brightness setting to zero? It should work.

problem fixed, I downloaded another iso of the game, and it worked just fine, dont know why the one I had earlier caused me problems.
#8
(05-28-2015, 10:39 AM)azure_it Wrote: problem fixed, I downloaded another iso of the game, and it worked just fine, dont know why the one I had earlier caused me problems.

Our forum does not tolerate any kind of piracy.
MB: Gigabyte GA-X79-UP4 - Intel® X79 Express Chipset
CPU: Intel® Core™ i7-4960X CPU @ 3.60 GHz / TBF2.0 @ 4.00 GHz
RAM: 4x 8192 - 32 GB Corsair Vengeance® Pro Series DDR3-2133 PC3-17066 CL11
GFX: Gigabyte® Nvidia® GeForce™ GTX TITAN X - 12 GB GDDR5 (GV-NTITANXXTREME-12GD-B)
OS - MS - Windows 10 - Professional
MS - XBox Series X - With Activated Developers Mode




#9
Our forum does not tolerate any kind of warez talk / discussion / links and no support will be given as such.
Read our rules,specifically rule #1. Thread closed.
CPU : AMD Ryzen 7 3800X
Mobo : Asus PRIME B450-PLUS
GPU : NVIDIA GeForce RTX 3070
RAM : 16 Go




Users browsing this thread: 1 Guest(s)