Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guilty Gear X plus music bug
#1
Hi, I'm trying to play GG X plus (japanese rom) but the music (not all of the audio) sort of loops periodically and i can't understand why.
I'm using pcsx2 with a japanese bios, default settings on windows 10 with a GTX 980ti and a FX-8350 cpu.
While the performance is flawless i fear the old cpu is at fault, I'm absolutely no expert tho.
I played other games on this same version of PCSX2 and this specific bug never occurred before.
I can post a video of it, if necessary.

Sponsored links

#2
Please post the contents of the emulog.txt file after the problem occurs. The file can be found in "My Documents\PCSX2\logs" for the installer version or in "PCSX2\logs" for the portable/binary version.

Please make sure to enclose your emulog in code tags like so (remove the empty space on the closing code tag!):
[code]
Pasted emulog goes here
[ /code]
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#3
(11-04-2019, 05:23 PM)jesalvein Wrote: Please post the contents of the emulog.txt file after the problem occurs. The file can be found in "My Documents\PCSX2\logs" for the installer version or in "PCSX2\logs" for the portable/binary version.

Please make sure to enclose your emulog in code tags like so (remove the empty space on the closing code tag!):
[code]
Pasted emulog goes here
[ /code]
 Here it is.


Attached Files
.txt   emuLog.txt (Size: 10,09 KB / Downloads: 27)
#4
Oh sorry, I'm a bit full of stuff to do atm and forgot that you asked to post the content of the file and not the file itself.
Is uploading it directly ok too?
#5
The problem occurs as soon as the game boots up btw, from the first time you hear music in the intro even before you reach the main menu.
#6
do you own another PS2 console ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#7
Are you saying that the bios could be the problem? I thought that a japanese bios was necessary for japanese roms.
#8
somehow, yes. which one do you have ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#9
scph10000, i also have a US bios (scph39001).
#10
if you use your DVD in your Japanese real PS2, don't you get the same bug ?
because the very first japanese PS2 is known to be buggy
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go




Users browsing this thread: 1 Guest(s)