Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Help with "GS plugin failed to open"
#11
(03-06-2017, 09:13 AM)Redlegs13B Wrote: Yup, there was no issue there, PCSX2 detected the BIOS.

That's not what I meant.
when you perform a full boot using "no disc", do you get the same error ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply

Sponsored links

#12
(03-06-2017, 10:08 AM)jesalvein Wrote: That's not what I meant.
when you perform a full boot using "no disc", do you get the same error ?

Oh, my apologies  Sad
Yes unfortunately, I just tried
   
Reply
#13
then testing with your original discs won't change anything.
how did you dump your bios? Using lan or usb method ?
did you get any error when doing so ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#14
(03-06-2017, 10:18 AM)jesalvein Wrote: then testing with your original discs won't change anything.
how did you dump your bios? Using lan or usb method ?
did you get any error when doing so ?

USB method, no errors
Reply
#15
no errors either when you installed directx ?
I mean you really installed it, not just downloaded it ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#16
(03-06-2017, 10:29 AM)jesalvein Wrote: no errors either when you installed directx ?
I mean you really installed it, not just downloaded it ?

I'm kinda confused. I already had directx11 on this computer, but to make sure I had everything up to date I went to this link: https://www.microsoft.com/en-us/download...px?id=8109 posted in other threads that troubleshoot this plugin issue.
Reply
#17
and then did you download, extract and install the runtimes ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#18
(03-06-2017, 10:36 AM)jesalvein Wrote: and then did you download, extract and install the runtimes ?
I have a feeling a may of done something incorrect. I extracted all the folders, this is what it looks like now:
   
Was that unnecesary or should I have just clicked on the "DXSETUP"?
Reply
#19
then launch dxsetup.exe
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#20
(03-06-2017, 10:46 AM)jesalvein Wrote: then launch dxsetup.exe

I received this message when doing so:
   
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)