Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How the heck do I configure this for Devil Summoner 2?
#1
Ok, so I just gopt my new PC, it's MUCH better than my older PC, but at least my older PC allowed me to run Devil Summoner 2 at less than snail speed with only 2 GB Ram and Intel fabric processor.

I'm currently using an AMD Processor with 4.0GHz, and tough some people here told me before my GPU wasn't as strong, I should be able to run stuff on Software mod at native resolution with natural speed. It seems illogical I'm using a better PC than the last one and the game isn't working.

I'm using Software mode (thru my NVidia Geforce 210) which is what I used before, and the screen just comes black and there's no sound.

My settings are:
Adapter: Nvidia GeForce 210
Renderer: Null (Software)
Interlacing: Auto

Anything else gives me the "GS Plugin" Error message...

I don't get why it's not working, at least I could try to play that snail speed stuff on my older PC...
Reply

Sponsored links

#2
Set it to direct3d11 software.
[Image: gmYzFII.png]
[Image: dvedn3-5.png]
Reply
#3
(01-24-2014, 12:18 AM)Nobbs66 Wrote: Set it to direct3d11 software.

I can't find that option, I'm using the 1.1.0.5766 version I got from the website, running on Win 8.
Reply
#4
Can you show us a pic of your gsdx config then?
[Image: gmYzFII.png]
[Image: dvedn3-5.png]
Reply
#5
[Image: 2yowhvr.jpg]

I have DX9 on the options but it marks the GS Plugin error.
It's odd since I updated my Direct X this mrning and as I said, my older, crappy PC could run this with a LOOOT of slowdown.
Reply
#6
I can't see the image. What are you using for your gsdx plugin?
[Image: gmYzFII.png]
[Image: dvedn3-5.png]
Reply
#7
(01-24-2014, 12:32 AM)Nobbs66 Wrote: I can't see the image. What are you using for your gsdx plugin?

I updated the picture.

The log shows this.

Initializing plugins...
Init GS
Windows 6.2.9200
Init PAD
Init SPU2
Init CDVD
Init USB
Init FW
Init DEV9
Plugins initialized successfully.

Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
Opening CDVD
isoFile open ok: C:\Users\Antonio\Downloads\Shin Megami Tensei - Devil Summoner 2 - Raidou Kuzunoha vs. King Abaddon.iso
Image type = DVD
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 1) (1881424 sectors)
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9
McdSlot 0: C:\Users\Antonio\Documents\PCSX2\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1: C:\Users\Antonio\Documents\PCSX2\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Bios Found: USA v01.60(07/02/2002) Console
BIOS rom1 module not found, skipping...
BIOS rom2 module not found, skipping...
BIOS erom module not found, skipping...
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59.94 fps


As I mentioned before, this strikes me as odd, since the configuration posted above is the ONLY one that will work. There's the title screen music, I can hear the button sounds, but no image display at all, and sometimes the music lags.
Reply
#8
Can you post the emulog.txt?
[Image: gmYzFII.png]
[Image: dvedn3-5.png]
Reply
#9
Here it is.

I deactivated speedhacks and the musid started lagging much less and sounding more antural, however I still can't see anything, just a black screen.


Attached Files
.txt   log.txt (Size: 6,32 KB / Downloads: 105)
Reply
#10
Null(Software) = does nothing (as written in the guide)

You need dx9(hardware) or dx9(software) to see something.

As i've learnt today you ripped the iso in a wrong way. Please re-rip using imgburn.

Update directX again.

What are your graphics driver doing?
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)