Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Huge First Time Setup Freeze Problem
#1
Im having a huge problem whenever i try to run first time setup on plugins it freezes to a notresponding, ive tried multiple versions of Visual c++ but it isnt getting me anywhere. I also noticed that it will also instantly freeze whenever i try to configure lilypad, any suggestions?
Reply

Sponsored links

#2
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using, such as speed hacks or presets.
  • Your GSdx graphics settings (a picture of the settings dialog is preferred)
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
(10-21-2020, 03:42 PM)jesalvein Wrote: In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using, such as speed hacks or presets.
  • Your GSdx graphics settings (a picture of the settings dialog is preferred)
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.

Intel I7 8700k
GTX 2080 Super
32 gb ddr4 cosair vengance
Asrock Z270 pro
no non-default settings
trying to play KH Final Mix 2.5 (Jap) US Sub


i cant currently access my gsdx graphics settings it times out to not responding as soon as i click
Reply
#4
could be directx ?
did you update it ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
(10-22-2020, 06:29 AM)jesalvein Wrote: could be directx ?
did you update it ?

Updated to latest, I tried uninstalling and reinstalling every C++ visual pack and still nothing
Reply
#6
how did you update it ?
did you use this
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#7
(10-22-2020, 06:48 AM)jesalvein Wrote: how did you update it ?
did you use this

I Didn't, what directory does this belong to? not sure where i should be installing
Reply
#8
sorry, i don't get your question ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#9
(10-22-2020, 06:54 AM)jesalvein Wrote: sorry, i don't get your question ?

Sorry, i used what you sent and it still wont work
Reply
#10
is you windows up to date ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)