Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I can't get PCSXbonus to work
#1
I download the file. Copy it to my PCSX2 folder. Extract it there. Double Click it, it looks like it's loading something but nothing happens. Tried downloading multiple times but nothing works. Even tried running as administrator. There is no error message or anything and no one else seems to have this problem.
I'm running Windows 7 x64 SP1.

Tried asking for help in the PCSX2Bonus Thread already .


Attached Files Thumbnail(s)
   
Lenovo Y50-70 Gaming Laptop
Intel Core i7-4720HQ @ 2.6Ghz - 3.6Ghz Quad Core
Nvidia GTX 960M 4GB
8GB DDR3 Ram
15.6'' Full HD 1920 x 1080 IPS
Windows 10 64 Bit
---
Intel Core i5 4670 @ 3.4Ghz
Gigabyte H81M
Gigabyte Radeon R9 280X 3GB
8GB DDR 3 Ram
1TB WD Black
Windows 10 64 Bit
Phillips 23.6" 1920x1080 IPS
Reply

Sponsored links

#2
you'd be better asking here Smile

it seems your not the only one (sorry can't link to the thread with op)Sad
Not sure what graphics card you have, it's memory bandwidth,
it's temperature, fan speed, what pixel shader it has
try TechPowerUp's gpu-z

Not sure what your cpu is try cpu-z
(hint click on the highlighted links Biggrin)
Reply
#3
(01-18-2014, 10:36 AM)Donovan24 Wrote: I download the file. Copy it to my PCSX2 folder. Extract it there. Double Click it, it looks like it's loading something but nothing happens. Tried downloading multiple times but nothing works. Even tried running as administrator. There is no error message or anything and no one else seems to have this problem.
I'm running Windows 7 x64 SP1.

Tried asking for help in the PCSX2Bonus Thread already .

Do you have .net 4.5 installed?

It works fine with my Win7/64 so you are probably missing some runtime libraries.

------------------------------------------------------------------------------
i7 [email protected], P8P67, ASUS HD7870 CUII, 8GB 1600 GSkill, Win 7 Ultimate 64-bit
Reply
#4
(01-18-2014, 03:01 PM)GeoMan Wrote: Do you have .net 4.5 installed?

It works fine with my Win7/64 so you are probably missing some runtime libraries.

I'm pretty sure I do have 4.5 but to be 100% sure, How can I check?
Lenovo Y50-70 Gaming Laptop
Intel Core i7-4720HQ @ 2.6Ghz - 3.6Ghz Quad Core
Nvidia GTX 960M 4GB
8GB DDR3 Ram
15.6'' Full HD 1920 x 1080 IPS
Windows 10 64 Bit
---
Intel Core i5 4670 @ 3.4Ghz
Gigabyte H81M
Gigabyte Radeon R9 280X 3GB
8GB DDR 3 Ram
1TB WD Black
Windows 10 64 Bit
Phillips 23.6" 1920x1080 IPS
Reply
#5
Go into add/remove programs and look for it there.
[Image: vwah44]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
Reply
#6
(01-18-2014, 10:56 PM)Blyss Sarania Wrote: Go into add/remove programs and look for it there.

I have these two there:

Microsoft .NET Framework 4 Client Profile

Microsoft .NET Framework 4 Extended
Lenovo Y50-70 Gaming Laptop
Intel Core i7-4720HQ @ 2.6Ghz - 3.6Ghz Quad Core
Nvidia GTX 960M 4GB
8GB DDR3 Ram
15.6'' Full HD 1920 x 1080 IPS
Windows 10 64 Bit
---
Intel Core i5 4670 @ 3.4Ghz
Gigabyte H81M
Gigabyte Radeon R9 280X 3GB
8GB DDR 3 Ram
1TB WD Black
Windows 10 64 Bit
Phillips 23.6" 1920x1080 IPS
Reply
#7
Thank you, after installing 4.5 Framework it works.
Lenovo Y50-70 Gaming Laptop
Intel Core i7-4720HQ @ 2.6Ghz - 3.6Ghz Quad Core
Nvidia GTX 960M 4GB
8GB DDR3 Ram
15.6'' Full HD 1920 x 1080 IPS
Windows 10 64 Bit
---
Intel Core i5 4670 @ 3.4Ghz
Gigabyte H81M
Gigabyte Radeon R9 280X 3GB
8GB DDR 3 Ram
1TB WD Black
Windows 10 64 Bit
Phillips 23.6" 1920x1080 IPS
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)