Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ISO not working
#1
I had the sudden urge to play sly cooper and I am trying to run the ISO that I created years ago but it will not work. Any help would be greatly appreciated. Here is the log:

HLE Notice: ELF does not have a path.

Initializing plugins...
Init GS
Init PAD
Init SPU2
Init CDVD
Init USB
Init FW
Init DEV9
Plugins initialized successfully.

Patches: No CRC found, using 00000000 instead.
Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
Opening CDVD
isoFile open ok: F:\Emulator Games\Sly Cooper and the Thievius Raccoonus\ioprp243.img
Image type  = Audio CD
isoFile: Invalid layer0 Primary Volume Descriptor
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 1) (103 sectors)

Closing plugins...
Closing SPU2
Closing PAD
Closing GS
3.x GL context successfully created
Current Renderer: OpenGL (Hardware renderer)
Available VRAM/RAM:3840MB for textures
GSdx Lookup CRC:0
GSdx Lookup CRC:0
Delete 0 Shaders, 34 Programs, 28 Pipelines
Plugins closed successfully.
Shutting down plugins...
Plugins shutdown successfully.
File not found.
Path: IsoFileSystem
(pxActionEvent) IsoFS could not find the root directory on the ISO image.(thread:EE Core)
Reply

Sponsored links

#2
run the iso, not the.img file inside your iso
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
(08-12-2020, 02:27 PM)jesalvein Wrote: run the iso, not the.img file inside your iso

I am a fool, thank you. My problem was that it was only showing half of the file name but said that i could open the .iso file with winrar and I extracted the info instead of opening directly. Thanks again!
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)