Invalid: [Bug Report] GSDX: Hardware mode - [Bug Report] Destroy All Humans (NTSC-U)
#1
I'm having this weird blotchy graphical overlay in the first Destroy All Humans! I've switched between all the graphical renderers and nothing. How do I fix this? I'm also using Dev Build 3218 which as of an hour ago is the latest build.

Screenshots
1. https://imgur.com/zN3Qj0X
2. https://imgur.com/8N4WlTZ
3. https://imgur.com/7jHPKct
OS: Windows 10 Pro (64 bit)
CPU: Intel i5-8400 2.8 GHz (4.0 GHz Turbo)
GPU: Gigabyte GeForce RTX 2060 Gaming OC (6 GB)
RAM: Ripjaws V Series, 2x8 GB DDR4 (2666 MHz)
Motherboard: GIGABYTE B360M D3H
Power supply: EVGA SuperNOVA G3 550 W

Sponsored links

#2
We know about it
https://github.com/PCSX2/pcsx2/issues/55
[Image: HkgHT5k.gif]
もっとちゃんと言ってよ
忘れないようメモにしてよ



#3
(08-03-2019, 07:52 AM)Kojin Wrote: We know about it
https://github.com/PCSX2/pcsx2/issues/55
Oh nice! Thank you
OS: Windows 10 Pro (64 bit)
CPU: Intel i5-8400 2.8 GHz (4.0 GHz Turbo)
GPU: Gigabyte GeForce RTX 2060 Gaming OC (6 GB)
RAM: Ripjaws V Series, 2x8 GB DDR4 (2666 MHz)
Motherboard: GIGABYTE B360M D3H
Power supply: EVGA SuperNOVA G3 550 W
#4
Duplicate.

Thank you for your report.
This bug report has now been marked as Invalid since it either was not reproducible, not a valid bug or otherwise unacceptable for fixing.

This thread will now be closed and moved in the Invalid/rejected/duplicate bug reports subforum.
CPU: I7-4770 3.9GHZ
Motherboard: Asrock B85M - DGS
RAM: Hyper X Savage 2x8GB 1.6GHZ CL9
GPU: GTX750TI 2GB GDDR5
OS: Windows 10 Pro 64bit




Users browsing this thread: 1 Guest(s)