Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Issues Booting Game After intro cutscene
#1
Hi Im pretty new to PCSX2 even though I've had it for years. I can usually google my problems away but this one requires a bit more help. After this particular game goes through it's intro movie, the screen cuts to black for a few seconds and PCSX2 crashes. In the log it says, "(EE pc:0029118C) TLB Miss, addr=0x8 [load] and (EE pc:0029118C) TLB Miss, addr=0xc [load]". I know here the emulator is trying to access an address that doesn't exist in the game file or something, but I'm not that experienced with the software. Attached is the full crash log.

I've tried the TLB miss hack already and the 4GB patch.


Attached Files
.txt   emuLog.txt (Size: 9,43 KB / Downloads: 23)
Reply

Sponsored links

#2
"tlb miss hack" ? whadda hell is this ?
tried usin your real physical DVD instead of iso ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
(02-20-2020, 07:04 PM)jesalvein Wrote: "tlb miss hack" ? whadda hell is this ?
tried usin your real physical DVD instead of iso ?
I don't have the CD with me, left it at home when I went to college. I do own it though.
Reply
#4
well, when you get back home, give it a try
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
(02-20-2020, 07:38 PM)jesalvein Wrote: well, when you get back home, give it a try
That's going to be a month, any other suggested fix for now? Or somewhere I could get help?
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)