Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Latest AVX2 Win64 master build of PCSX2 not loading games...
#1
Thumbs Down 
I just grabbed today build listed below and the games that use to load no longer load...

PCSX2 (v1.7.0-r1680)(Dev)(vs2019)(GitHubAction)_Win64(AVX2)

using the following build 64bit AVX2 link
https://github.com/PCSX2/pcsx2/actions/runs/1199924051
https://buildbot.orphis.net/pcsx2/

I drag and drop over writing the existing files in my PCSX2 emulator install folder.. like always...
I load PCSX2 (Win64)(AVX2) and works fine that far.. I go to fast boot Final Fantasy 12 mdf disc image...
and it goes through a much longer log entries then before.. and nothing.. it stalls..
logs and ini files attached..

.txt   PCSX2 (v1.7.0_r1680)__Final Fantasy 12 & stalled on load issue__emuLog.txt (Size: 130,33 KB / Downloads: 13)

.txt   emuLog.txt (Size: 65,49 KB / Downloads: 14)

.rar   inis.rar (Size: 7,28 KB / Downloads: 13)

feel free to create a GitHub issue report with this if you can.. or I will if you want me too..

EDIT:
PCSX2 (v1.7.0-r1668)(Dev)(vs2019)(GitHubAction)_Win64(AVX2)(2021-08-29)
https://github.com/PCSX2/pcsx2/actions/runs/1180334293
was the last downloaded version I have that still works and loads the game just fine..
(PC Specs)
CPU: AMD Ryzen 9 3900X 12-Core Processor
Motherboard: Asus PRIME X570-PRO (BIOS_r4021 [08/09/2021])
GPU: nVidia GTX 1070 Ti 8GB
GFX Drivers: Nvidia v471.96
OS: Windows 10 Pro (x64)(21H1)(Build 19043.1202)
RAM: 32GB, 2x G.Skill 16GB DDR4
Reply

Sponsored links

#2
Please delete your ini and set the emulator back up. You shouldn't be reusing old folders with new versions of development builds, it's not guaranteed to be compatible.
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#3
(09-04-2021, 04:43 PM)refraction Wrote: Please delete your ini and set the emulator back up. You shouldn't be reusing old folders with new versions of development builds, it's not guaranteed to be compatible.

hmm.. ok..
I will give that a try and see if it fixes the issue..
Though I should mention that up to this point I have had no issues just dragging and dropping the new files over the old..

btw I did not get an email notification of your reply... Sad

edit 2:
the newest build, v1.7.0_r1692
https://github.com/PCSX2/pcsx2/actions/runs/1202444490
worked fine without having to reset all my settings...
but since you mentioned it I will do it anyway..
I backed up my old settings anyway..
(PC Specs)
CPU: AMD Ryzen 9 3900X 12-Core Processor
Motherboard: Asus PRIME X570-PRO (BIOS_r4021 [08/09/2021])
GPU: nVidia GTX 1070 Ti 8GB
GFX Drivers: Nvidia v471.96
OS: Windows 10 Pro (x64)(21H1)(Build 19043.1202)
RAM: 32GB, 2x G.Skill 16GB DDR4
Reply
#4
ok done.. my inis folder is now clean and fresh again..
(PC Specs)
CPU: AMD Ryzen 9 3900X 12-Core Processor
Motherboard: Asus PRIME X570-PRO (BIOS_r4021 [08/09/2021])
GPU: nVidia GTX 1070 Ti 8GB
GFX Drivers: Nvidia v471.96
OS: Windows 10 Pro (x64)(21H1)(Build 19043.1202)
RAM: 32GB, 2x G.Skill 16GB DDR4
Reply
#5
ok cool, dunno why one wasn't booting game, no idea why
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)