Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Legaia 2 SLES_508.91;1
#1
Hi, I would like to find a better configuration for this game, as you can see from the photos the graphics are not sharp, and blurry, I also put the log file.
Emulator version: PCSX2 1.7.0-20210123081459 - compiled on Jan 23 2021


Attached Files Thumbnail(s)
                   

.txt   emuLog.txt (Size: 11,27 KB / Downloads: 26)
Reply

Sponsored links

#2
set all your gsdx settings to default while upscaling remains at x4
Main PC1:i5-4670,HD7770(Active!)
Main PC2:i5-11600K,GTX1660Ti(Active!)
PCSX2 Discord server IGN:smartstrike
PCSX2 version uses:Custom compiled buildĀ 1.7.0 64-bit(to be update regularly)
smartstk's YouTube Channel
Reply
#3
(01-26-2021, 04:43 AM)smartstrike Wrote: set all your gsdx settings to default while upscaling remains at x4
Nothing, any configuration I do remains like this, even if I put native ps2 it shows me the playlists, but the graphics do not become clear.
I have seen the US version in the videos on youtube and it is sharp.





Here is a US version with the 1.4.0 emulator, but I saw the compatibility of the games and my PAL version is not there.
Reply
#4
I don't see much difference between the video and your screenshots ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
@cloudn

read his video description
his upscale is set to x8 and he has the WS patch
i have this game in NTSC..i'll add the WS patch to the test..
x8 upscale would be cumbersomed i think his CPU is powerful.
Main PC1:i5-4670,HD7770(Active!)
Main PC2:i5-11600K,GTX1660Ti(Active!)
PCSX2 Discord server IGN:smartstrike
PCSX2 version uses:Custom compiled buildĀ 1.7.0 64-bit(to be update regularly)
smartstk's YouTube Channel
Reply
#6
(01-26-2021, 02:56 PM)jesalvein Wrote: I don't see much difference between the video and your screenshots ?

Anyone who has an eye for sharpness notices the difference.



[b]smartstrike[/b]

My cpu is also powerful I have a 3.40 Ghz intel core i9 9900, and as if it does not calculate HD resolution, but calculates a lower resolution.
Reply
#7
Ok. Can you please try what smartstrike suggested ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#8
(01-26-2021, 08:31 PM)jesalvein Wrote: Ok. Can you please try what smartstrike suggested ?

So I put everything in default, except texture filtering and internal resolution, those are at 4x and bilinear (force), but nothing has changed, then I realized that the old versions of the emulator are missing the 8 bit texture option, that I always had it active, and even in the videos on youtube they have it active.
The WS patch in Pal wersion i dont found.
Reply
#9
Dunno if it exists.
What smartstrike suggested included setting it to 8x native btw...
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#10
(01-26-2021, 10:00 PM)jesalvein Wrote: Dunno if it exists.
What smartstrike suggested included setting it to 8x native btw...

Yes, I did that too, but nothing changes, and as if that resolution did not reveal them.
I did: x2, x4, x6, x8, it always stays the same.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)