Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Legend of Spyro old problem have come up again
#1
After searching around i found that for 2 years ago there came an game fix for legend 1 and 2 with the whole main menu text and logo flickering or not showing at all in main menu. 
I have that problem with 1.6 stable release, wits is weird because i played the game with an commit version that came around 2019 and didn't have the issue.
Do anybody here got the same issue on 1.6?

Sponsored links

#2
Please post the contents of the emulog.txt file after the problem occurs. The file can be found in "My Documents\PCSX2\logs" for the installer version or in "PCSX2\logs" for the portable/binary version.

Please make sure to enclose your emulog in code tags like so (remove the empty space on the closing code tag!):
[code]
Pasted emulog goes here
[ /code]
CPU: I3-4160 3.6GHZ
Motherboard: Asrock B85M - DGS
RAM: Hyper X Savage 2x8GB 1.6GHZ cl9
GPU: Asus AMD Radeon R7 360 OC 2GB GDDR5
OS: Windows 10 Pro 64bit
#3
(11-03-2020, 06:23 PM)lightningterror Wrote: Please post the contents of the emulog.txt file after the problem occurs. The file can be found in "My Documents\PCSX2\logs" for the installer version or in "PCSX2\logs" for the portable/binary version.

Please make sure to enclose your emulog in code tags like so (remove the empty space on the closing code tag!):
[code]
Pasted emulog goes here
[ /code]

Hope it helps.


Attached Files
.txt   emuLog.txt (Size: 5,99 KB / Downloads: 14)
#4
Do you have automatic gamefixes enabled?
CPU: I3-4160 3.6GHZ
Motherboard: Asrock B85M - DGS
RAM: Hyper X Savage 2x8GB 1.6GHZ cl9
GPU: Asus AMD Radeon R7 360 OC 2GB GDDR5
OS: Windows 10 Pro 64bit
#5
(11-03-2020, 07:52 PM)lightningterror Wrote: Do you have automatic gamefixes enabled?

Yes
Also sry for being a bit slow on answering the question i wasn' prepared that i would get responses so quick Smile
#6
Update: I have downloaded the latest commit (5a8c75e) and made sure that i had gamefixes on and the main menu is still bugged. Even tried the other 2 video plugins and still bugged.
#7
Can you upload a blockdump of the game?
pcsx2 > check create blockdump
Start the game and reach the menu where the issue appears, wait a couple of seconds, close the emulator.
You will find the dump in the exe directory.
CPU: I3-4160 3.6GHZ
Motherboard: Asrock B85M - DGS
RAM: Hyper X Savage 2x8GB 1.6GHZ cl9
GPU: Asus AMD Radeon R7 360 OC 2GB GDDR5
OS: Windows 10 Pro 64bit
#8
(11-08-2020, 05:32 PM)lightningterror Wrote: Can you upload a blockdump of the game?
pcsx2 > check create blockdump
Start the game and reach the menu where the issue appears, wait a couple of seconds, close the emulator.
You will find the dump in the exe directory.

Cant, can only send 8 and a half mib even extracted to an winrar. So all i can say is that the file is 21mb big and extracted is 10.
#9
You can upload it to a different site like google drive, mega or whatever and share the link.
CPU: I3-4160 3.6GHZ
Motherboard: Asrock B85M - DGS
RAM: Hyper X Savage 2x8GB 1.6GHZ cl9
GPU: Asus AMD Radeon R7 360 OC 2GB GDDR5
OS: Windows 10 Pro 64bit
#10
https://drive.google.com/file/d/1DuOZlxa...sp=sharing




Users browsing this thread: 1 Guest(s)