Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lego Batman won't fast boot - Black screen
#1
I'm just getting a black screen when I click "Boot ISO (fast)" with Lego Batman (SLES-55135). Full boot works without any problems.
I have tried with the latest dev build and the latest stable. I think I have the default settings, since I moved all my ini's out of the PCSX2 directory while testing. I'm using portable mode so there's no folder in "Documents".

Builds:
pcsx2-v1.5.0-dev-3282-ga69cb88b1-windows-x86
PCSX2 1.4.0-20160105132032

Intel Core i7-7700K CPU @ 4.20GHz
64 GB RAM (DDR4-2133)
Intel HD Graphics 630
Windows 10


Attached Files
.zip   logs.zip (Size: 10,08 KB / Downloads: 4)
Reply

Sponsored links

#2
use full boot, then ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
I'd really prefer if I didn't have to wait the extra 10-30 seconds (depending on turbo mode) every time I restart the game. I'm trying to search for some values with Cheat Engine and have to restart the game a lot because of crashes and narrowing down the results.
Reply
#4
it's highly possible you won't have any other choice. some games rely on data they will find in the bios. if you do a fast boot, you'll siply skip the bios. sometimes, they will load with defualt options (like default language), others, they won't even boot.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
That's unfortunate. Thanks for letting me know.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)