Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MGS3 L1 Button Problem
#31
Check your EE and VU recompiler modes, make sure they are on the defaults (text appears as bold on the defaults). Also try flipping IOP from Recompiler to Interpreter, see if that helps.
Problems? Check out the development builds for the latest updates.

Mobo: ASUS Prime Z370-A
CPU: Intel i7-8700K (3.7 GHz)
RAM: G.Skill TridentZ, 2x8 GB DDR4 (3000 MHz)
GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti FTW2 (8 GB)
OS: Windows 10 Pro (64 bit)

Oh yeah Red Pandas are cool too.



Sponsored links

#32
(09-11-2018, 02:08 AM)pandubz Wrote: Check your EE and VU recompiler modes, make sure they are on the defaults (text appears as bold on the defaults). Also try flipping IOP from Recompiler to Interpreter, see if that helps.

nopeĀ  Sad
#33
i tryed it with my ps2 and L1 is working
#34
Tried it with other games aswell? Just to be sure. IF you tried everything we throw at you here, it might be the case that you have a corrupt image of your game disc. Try to make a new one with IMGBurn at 4x speed (To be sure) and try again.
#35
(09-11-2018, 04:37 PM)StriFe Wrote: Tried it with other games aswell? Just to be sure. IF you tried everything we throw at you here, it might be the case that you have a corrupt image of your game disc. Try to make a new one with IMGBurn at 4x speed (To be sure) and try again.

yeah i test it with black.
test different iso with different region
#36
Quote:Try to make a new one with IMGBurn at 4x speed (To be sure) and try again.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#37
test different iso with different region
#38
just try this : Try to make a new one with IMGBurn at 4x speed from your original disc (To be sure) and try again.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#39
(09-12-2018, 02:39 PM)jesalvein Wrote: just try this : Try to make a new one with IMGBurn at 4x speed from your original disc (To be sure) and try again.

yeah i did that but noting changed.
i realized thatĀ Triangle also dose not work
#40
PCSX2 failed
end of the topic




Users browsing this thread: 1 Guest(s)