Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manhunt Stupid Lights
#1
Started playing Manhunt and these stupid lights are everywhere:

[Image: ixz96t.jpg]

I've tried several options to see if it would go away.
Currently using avx and D3D11 Software (can't seem to be able to use my AMD 7600M GPU to run games there's always something wrong), tweak around and...nothing!
I get these lights all the time even in the shadows...
Does anyone know how to fix this, or is it a known bug?

Thanks
Reply

Sponsored links

#2
Please post the contents of the emulog.txt file after the problem occurs. The file can be found in "My Documents\PCSX2\logs" for the installer version or in "PCSX2\logs" for the portable/binary version.

Please make sure to enclose your emulog in code tags like so (remove the empty space on the closing code tag!):
[code]
Pasted emulog goes here
[ /code]
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
(04-11-2018, 07:19 AM)jesalvein Wrote: Please post the contents of the emulog.txt file after the problem occurs. The file can be found in "My Documents\PCSX2\logs" for the installer version or in "PCSX2\logs" for the portable/binary version.

Please make sure to enclose your emulog in code tags like so (remove the empty space on the closing code tag!):
Code:
Pasted emulog goes here
[ /code]
Code:
[code]
PCSX2 1.4.0-20160105132032- compiled on Jan  5 2016
Savestate version: 0x9a0b0000

Host Machine Init:
    Operating System =  Microsoft Windows 10 Home (build 16299), 64-bit
    Physical RAM     =  8084 MB
    CPU name         =  Intel(R) Core(TM) i7-3632QM CPU @ 2.20GHz
    Vendor/Model     =  GenuineIntel (stepping 09)
    CPU speed        =  2.194 ghz (8 logical threads)
    x86PType         =  Standard OEM
    x86Flags         =  bfebfbff 7fbae3bf
    x86EFlags        =  28100000

x86 Features Detected:
    SSE2.. SSE3.. SSSE3.. SSE4.1.. SSE4.2.. AVX

Reserving memory for recompilers...

Loading plugins...
    Binding   GS: C:\Users\bmjes\LaunchBox\Emulators\PCSX2 1.4.0\plugins\gsdx32-sse4.dll
Windows 10.0.16299
    Binding  PAD: C:\Users\bmjes\LaunchBox\Emulators\PCSX2 1.4.0\plugins\lilypad.dll
    Binding SPU2: C:\Users\bmjes\LaunchBox\Emulators\PCSX2 1.4.0\plugins\spu2-x.dll
    Binding CDVD: C:\Users\bmjes\LaunchBox\Emulators\PCSX2 1.4.0\plugins\cdvdGigaherz.dll
    Binding  USB: C:\Users\bmjes\LaunchBox\Emulators\PCSX2 1.4.0\plugins\USBnull.dll
(GameDB) 9693 games on record (loaded in 189ms)
    Binding   FW: C:\Users\bmjes\LaunchBox\Emulators\PCSX2 1.4.0\plugins\FWnull.dll
    Binding DEV9: C:\Users\bmjes\LaunchBox\Emulators\PCSX2 1.4.0\plugins\DEV9null.dll
Plugins loaded successfully.

HLE Notice: ELF does not have a path.


Initializing plugins...
    Init GS
Windows 10.0.16299
    Init PAD
    Init SPU2
    Init CDVD
    Init USB
    Init FW
    Init DEV9
Plugins initialized successfully.

Opening plugins...
    Opening GS
    Opening PAD
    Opening SPU2
Current Renderer: Direct3D11 (Software mode)
    Opening CDVD
isoFile open ok: C:\Users\bmjes\LaunchBox\Games\Sony Playstation 2\Manhunt (USA).iso
    Image type  = DVD
 * CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
 * * Track 1: Data (Mode 1) (2294320 sectors)
    Opening USB
    Opening FW
    Opening DEV9
McdSlot 0 [File]: C:\Users\bmjes\LaunchBox\Emulators\PCSX2 1.4.0\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1 [File]: C:\Users\bmjes\LaunchBox\Emulators\PCSX2 1.4.0\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
    Bios Found: USA     v02.20(10/02/2006)  Console
    BIOS rom2 module not found, skipping...
    BIOS erom module not found, skipping...
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59.94 fps
# Initialize memory (rev:3.70, ctm:392Mhz, cpuclk:294Mhz detected)

PlayStation 2 ======== Hard reset boot
 ROMGEN=2006-0210, IOP info (CPUID=1f, CACH_CONFIG=14000200, 2MB, IOP mode)
 <20060210-142424,ROMconf,PS20220WC20060210.bin:11824>
# Total accessable memory size: 32 MB (B:2:8:0) (370:2:7c30)
# TLB spad=0 kernel=1:12 default=13:30 extended=31:38
# Initialize Start.
# Initialize GS ...
# Initialize INTC ...
# Initialize TIMER ...
# Initialize DMAC ...
# Initialize VU1 ...
# Initialize VIF1 ...
# Initialize GIF ...
# Initialize VU0 ...
# Initialize VIF0 ...
# Initialize IPU ...
# Initialize FPU ...
# Initialize User Memory ...
# Initialize Scratch Pad ...
# Initialize Done.

EE DECI2 Manager version 0.06 Apr  7 2005 21:09:14
  CPUID=2e20, BoardID=0, ROMGEN=2006-0210, 32M

(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLUS_208.27;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.02
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
found 0 symbols
ELF (cdrom0:\SLUS_208.27;1) Game CRC = 0x38DEA143, EntryPoint = 0x00100008
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLUS_208.27;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.02
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC

IOP Realtime Kernel Ver.0.9.1
    Copyright 1999 (C) Sony Computer Entertainment Inc.
Reboot service module.(99/11/10)
cdvd driver module version 0.1.1 (C)SCEI
Load File service.(99/11/05)
Multi Threaded Fileio module.(99/11/15)
iop heap service (99/11/03)
loadelf: fname cdrom0:¥SLUS_208.27;1 secname all
loadelf version 3.30
Input ELF format filename = cdrom0:¥SLUS_208.27;1
1 00100000 00448b00 .....................................................................
Loaded, cdrom0:¥SLUS_208.27;1
start address 0x100008
gp address 00000000
# Restart Without Memory Clear.
# Initialize GS ...
# Initialize INTC ...
# Initialize TIMER ...
# Initialize DMAC ...
# Initialize VU1 ...
# Initialize VIF1 ...
# Initialize GIF ...
# Initialize VU0 ...
# Initialize VIF0 ...
# Initialize IPU ...
# Initialize FPU ...
# Initialize Scratch Pad ...
# Restart Without Memory Clear Done.
Overall 0 Widescreen hacks loaded
Loading patch '38DEA143.pnach' from archive 'C:\Users\bmjes\LaunchBox\Emulators\PCSX2 1.4.0\cheats_ws.zip'
comment: do not use ingame widescreen option
(Wide Screen Cheats DB) Patches Loaded: 1
Get Reboot Request From EE

PlayStation 2 ======== Update rebooting..

PlayStation 2 ======== Update reboot complete
cdvdman Init

IOP Realtime Kernel Ver. 2.2
    Copyright 1999-2002 (C) Sony Computer Entertainment Inc.
Reboot service module.(99/11/10)
cdvd driver module version 0.1.1 (C)SCEI
Load File service.(99/11/05)
Multi Threaded Fileio module.(99/11/15)
iop heap service (99/11/03)
loadbuffer: addrres 1d6700 args 0 arg
loadbuffer: id 25, ret 0
loadbuffer: addrres 1d6700 args 0 arg
loadbuffer: id 26, ret 2
loadbuffer: addrres 1d6700 args 0 arg
loadbuffer: id 27, ret 2
loadbuffer: addrres 1d6700 args 0 arg
loadbuffer: id 28, ret 0
loadbuffer: addrres 1d6700 args 0 arg
loadbuffer: id 29, ret 0
loadbuffer: addrres 1d6700 args 0 arg
SDR driver version 4.0.1 (C) SCEI
 Exit rsd_main
loadbuffer: id 30, ret 0
loadbuffer: addrres 1d6700 args 0 arg
loadbuffer: id 31, ret 0
loadbuffer: addrres 1d6700 args 0 arg
 Exit MultiStream V6.2 Thread Load
loadbuffer: id 32, ret 0
loadbuffer: addrres 1d6700 args 0 arg
USB Driver (Version 1.1.0)
loadbuffer: id 33, ret 2
loadbuffer: addrres 1d6700 args 0 arg
lgAud Version 1.09.002, built on Aug 26 2003 at 16:58:37
    * thread priority 48
    * RPC server with max stream size: 65536 bytes
loadbuffer: id 34, ret 2
loadbuffer: addrres 1d6700 args 0 arg
loadbuffer: id 35, ret 0
padman: *** VBLANK OVERLAP ***
padman: *** VBLANK OVERLAP ***
padman: *** VBLANK OVERLAP ***
padman: *** VBLANK OVERLAP ***
padman: *** VBLANK OVERLAP ***
padman: *** VBLANK OVERLAP ***
Loading savestate from slot 0...
    filename: C:\Users\bmjes\LaunchBox\Emulators\PCSX2 1.4.0\sstates\SLUS-20827 (38DEA143).00.p2s
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
    Loading GS
    Loading PAD
    Loading SPU2
MTVU speedhack is enabled, saved states may not be stable
Closing plugins...
    Closing DEV9
    Closing FW
    Closing USB
    Closing CDVD
    Closing SPU2
    Closing PAD
    Closing GS
Plugins closed successfully.
Shutting down plugins...
Plugins shutdown successfully.
(GameDB) Unloading...

is this it?

[/code]
Reply
#4
3 things to try :
1 - get latest git
2 - use OGL renderer
3 - don't load savestate, use memcard
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
Fair warning on OpenGL, since your graphics card is AMD it may not run well due to a long standing issue where AMD broke their drivers and refuses to fix them.
Mobo: ASUS Prime Z370-A
CPU: Intel i7-8700K (3.7 GHz)
RAM: G.Skill TridentZ RGB Series, 2x8 GB DDR4 (3000 MHz)
GPU: EVGA GeForce GTX 1070Ti FTW2 (8 GB)

Oh yeah Red Pandas are cool too.

Reply
#6
OpenGL does not work, only in software mode.
All Black screen.
Tried all plugins and renderers in HW and SW mode.
In SW mode I get the lights like the picture above.
In HW mode I get like this:

[Image: 9]

or like this depending on the renderer.

[Image: 9]
The best still is avx/d3d11 in SW mode.

Is there hope on fixing this?



or like this depending on the renderer.


The best still is avx/d3d11 in SW mode.

Is there hope on fixing this?
Reply
#7
Like Jes said did you try the dev builds ?
https://buildbot.orphis.net/pcsx2/
CPU: I3-4160 3.6GHZ
Motherboard: Asrock B85M - DGS
RAM: Hyper X Savage 2x8GB 1.6GHZ cl9
GPU: Asus AMD Radeon R7 360 OC 2GB GDDR5
OS: Windows 7 Ultimate SP1 64bit
Reply
#8
(04-12-2018, 12:37 AM)lightningterror Wrote: Like Jes said did you try the dev builds ?
https://buildbot.orphis.net/pcsx2/
Tried the latest one:

v1.5.0-dev-2341-g0e329347c

Testes with all the plug in and renderes, and it even worse than the stable build!
It looks down to this:
[Image: incny0.png]


Can even go to in game Menu...
I'm uninstalling it and sticking to the 1.4.0 stable build.
And recommendations?
Thanks
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)