Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Memory Card(s) stops working after applying new build
#1
Hi! I'm new here! Smile

I was running "v1.5.0-dev-2176-g8fe8cad8f" yesterday and today applied "v1.5.0-dev-2184-ga0aa585af" to keep myself updated.
This rendered my memory card pretty much useless. I tried to load a game in Snake Eater that I had made when I used "g8fe8cad8f".
The game found the card and the save but when about to load, it said it was corrupted.

This isn't the first time but when it happened the first time I simply ignored it because I had never gotten far into any game to feel a loss.

But anyway, is this normal? That cards created with older builds aren't working with newer builds?
OS: Windows 10 Home x64
GPU: Gigabyte GTX 1080 Ti
RAM: Corsair Vengeance 16 GiB DDR3
Motherboard: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i5 4690K 3.50 Ghz
Storage: Crucial MX3000 500 GiB SSD
Reply

Sponsored links

#2
MGS3 is known to have save file corruption. Completely unrelated to builds. It's just coincidence that it happened to you while switching builds.
Intel Core i5-4670K @ 3.40GHz | 16GB (2x8GB) DDR3-1866 G.SKILL Sniper Series
AMD Radeon R9 280 @ 3 GB | 120GB SSD | Windows 7 Ultimate x64 (SP1)
Reply
#3
Oh. Well, it's good it isn't build related but a very, very bad thing it happened to be Snake Eater.
OS: Windows 10 Home x64
GPU: Gigabyte GTX 1080 Ti
RAM: Corsair Vengeance 16 GiB DDR3
Motherboard: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i5 4690K 3.50 Ghz
Storage: Crucial MX3000 500 GiB SSD
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)