Missing Cloud textures in Ace Combat games.
#1
Of course, in software mode, they render out properly, however not in hardware. I dunno what causes them to disappear or if there is a build that fixes it. This is a topic i've been waiting for a response on. I'm curious if there was a solution to this common issue. It seems that a majority of people play without it.
Reply

Sponsored links

#2
Please post the contents of the emulog.txt file after the problem occurs. The file can be found in "My Documents\PCSX2\logs" for the installer version or in "PCSX2\logs" for the portable/binary version.

Please make sure to enclose your emulog in code tags like so (remove the empty space on the closing code tag!):
[code]
Pasted emulog goes here
[ /code]
CPU : AMD Ryzen 7 3800X
Mobo : Asus PRIME B450-PLUS
GPU : NVIDIA GeForce RTX 3070
RAM : 16 Go
Reply
#3
I've attached the log file. Here are some images of the issue and whatnot.
[Image: kR5ro0y.jpg]
[Image: PFQZVOg.jpg]


Attached Files
.txt   log.txt (Size: 16,82 KB / Downloads: 79)
Reply
#4
thread reopened after the user proved he actually owns the game

bump
do you own another PS2 console ?
CPU : AMD Ryzen 7 3800X
Mobo : Asus PRIME B450-PLUS
GPU : NVIDIA GeForce RTX 3070
RAM : 16 Go
Reply
#5
Any solution to this issue is appreciated. Can provide a log with the dumped owned disc. I'm unsure if there is any build out there that has this texture issue resolved that doesn't require software mode, or some method for the current, but if there is it'd be greatly appreciated.
Reply
#6
Do you own another ps2 console ?
CPU : AMD Ryzen 7 3800X
Mobo : Asus PRIME B450-PLUS
GPU : NVIDIA GeForce RTX 3070
RAM : 16 Go
Reply
#7
I own a Fat model PS2 actually myself. Not sure exactly what use that'd be to this, I am curious though.
Reply
#8
That model you own is known to be buggy.
And that may explain the problems you actually encounter
CPU : AMD Ryzen 7 3800X
Mobo : Asus PRIME B450-PLUS
GPU : NVIDIA GeForce RTX 3070
RAM : 16 Go
Reply
#9
Actually, I don't see how that's related to the emu running it like that.
Reply
#10
The BIOS you extracted from your console is buggy.the one you're using in your emulator
CPU : AMD Ryzen 7 3800X
Mobo : Asus PRIME B450-PLUS
GPU : NVIDIA GeForce RTX 3070
RAM : 16 Go
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)